top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 22 mei 2024 met Amanda Kluveld


Joop neemt eerst het belangrijkste nieuws in Israël met jullie door, zoals de erkenning van een Palestijnse staat door drie Europese landen, waarna Amanda aan de keukentafel plaatsneemt en zij een boekje open doet over wat zij meemaakt op de Universiteit van Maastricht waar de Israël haat grote vormen heeft aangenomen.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje, en mist dus niets.

480 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


biancakool355
5月23日

Lieve joop. Ik heb weer met heel veel liefde naar je podcast geluisterd. En wat een lieverd is Amanda. Ik hoorde zoveel verdriet in haar stem, wat mezelf ook heel veel doet.

Ik zie hier om heen ook heel veel mensen die van Israël houden, die gemeden worden. Zelf een vriendin die praktijkverpleegkundige in Overvecht is, die door collega’s ( moslims en gewone Nederlanders) wordt gemeden/ genegeerd.

Het is heel erg.

Ik heb zelf geen X, facebook of LinkedIn, zou je voor mij aan Amanda door willen geven dat ik achter haar sta en dat we zoveel mogelijk de waarheid vertellen wat er gaande is in Israël.


Joop heel erg bedankt dat je de waarheid naar buiten brengt. Ik zit…

いいね!
bottom of page