top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 25 maart 2024 met Hans KnoopJoop neemt eerst het belangrijkste nieuws met jullie door, zoals de pro-Palestijnse demonstratie tijdens concert Lenny Kuhr, waarna Hans aan de keukentafel aanschuift en we gaan praten over het succes van de tv-serie de Joodse Raad en andere zaken.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

297 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Yolanda de Groot
Yolanda de Groot
Mar 26

Fijne podcast weer.


Jullie zeggen dat het alleen vlak na de oorlog was dat jullie als kind uitgescholden werden voor rot Jood enz. Maar ik ben van april 1961 maar ik heb een vreselijke schooltijd gehad, met als gevolg dat ik een school drop-out ben geworden. Mijn echte naam werd niet eens meer gebruikt, ik was vuile Jodin of Joodse heks, andere namen had ik niet. Dus zelfs toen was het nog.

Like
bottom of page