top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 28 november 2023 met Roland KahnJoop en Roland praten over de politiek in Nederland, waarbij Roland op de zijn eigen wijze uitlegt hoe Geert Wilders heeft kunnen winnen, en de situatie met betrekking tot de gijzelaars in Gaza en hoe die mensen lijden.


Via deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

327 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Kommentar


pdeolde
28. Nov. 2023

Houd je niet in terwille van de zgn keurigheid. Die fase zijn we voorbij. Jij zegt wat velen denken.Ik kijk nauwelijks nog tv. Als ik al nieuws kijk ben ik een paar dagen van slag. Hoe in vredesnaam zijn we daar terechtgekomen? Laf. Wegkijken. Verraden. Het Joodse volk verkopen. Voor de bus gooien. Liegen. Wat de WIldersstemmers betreft ben ik minder optimistisch. Een deel stemt bewust tegen antisemitisme. Het andere deel…dat van ‘eigen volk eerst’ kan zomaar in een andere optocht mee gaan marcheren, waarvan we de strijdliederen nu nog niet kennen. Maar dat komt nog wel.

Gefällt mir
bottom of page