top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 6 september 2022 met inbreng van Rob HeilbronMet vandaag: Rob en ik praten uitvoerig over de documentaire over Ankie Spitzer en de toespraak van Ankie tegen haar vermoorde man; de situatie in Nederland mbt energieprijzen en de politiek; verder de IDF-conclusie over dood journaliste; de moord op Arabische vrouw en haar dochter en veel meer nieuws uit Israël.


Via deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.


115 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


pdeolde
Sep 07, 2022

De documentaire over München ‘72 bekeken gisteren. Kan me voorstellen dat Rob er ziek van was en Joop en velen. Walgelijk inkijkje in het riool van de PLO waarvandaan onze ‘minister‘ van financiën. Zijn we verbaasd over de puinhoop in dit land dat ‘bestuurd‘ wordt door ratten in mensengedaante?

Dan het verschrikkelijke verdriet toen zij die afgeslacht werden terugkeerden in Israël en het wrede voortzetten van de spelen.

De vrijlating van de terroristen was en is het toppunt van slechtheid. Een schrale troost is dat ze al 50 jaar leven in angst voor de Mossad. Laten we hopen dat ze ooit in de loop van de gerechtigheid zullen kijken. Verder wil ik nog kwijt dat ik graag Rob wekelijks hoor.…

Like

Dominic Ryan
Dominic Ryan
Sep 06, 2022

Joop.. The problem is sorted enjoying it. Thanks

Like

Dominic Ryan
Dominic Ryan
Sep 06, 2022

Hi Joop, greetings from Australia. Thanks for the invite. Having some issues with the link. Was trying to listen in Dutch so I can improve mine.

Like
Joop Soesan
Joop Soesan
Sep 06, 2022
Replying to

I hope it works well for now

Like
bottom of page