top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 8 juli 2024 met Hans KnoopJoop neemt eerst het belangrijkste nieuws in Israël met jullie door, waaronder de niet onderhandelbare punten die Netanyahu heeft gesteld, waarna Hans aan de keukentafel plaatsneemt en spreekt over zijn zorgen voor een derde wereldoorlog en de uitslag van de Franse verkiezingen en of de angst van de Franse Joden terecht is.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje, en mist u dus niets.

264 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Henk Vinke
Henk Vinke
Jul 09

Toen deed dit gebeurde, was ik in een gebedssamenkomst voor Israël in Samoa. Ik wil ze graag een hart onder de riem steken, maar zie geen emailadres of iets dergelijks. Ik zeg al lang in mijn netwerk. De hele klimaat beweging. Geen klimaat maar Jodenhaat. Geen CO² maar, Z......B. sorry als ik kort door de bocht kom. Am Ysraeel Chai.

Like

R Thomasson
R Thomasson
Jul 08

De activiteiten van 'Extinction Rebellion' en van 'Free Palestine' zijn geen plaatselijke initiatieven, Ze worden gesponsord en geleidt door vijandige elementen van buitenaf. Bijv.: Qatar en elite NGO's gelieerd aan George Soros. Hun doel is - samen met islamitische terreurorganisaties - Europese landen van binnenin te ontwrichten en te vernietigen. Hun activiteiten zijn overal identiek: het besmeuren van gebouwen met verf, overal dezelfde leuzen, vernielingen aanrichten enz. Het is tijd dat Extinction Rebellion, Antifa enz. zouden als terroristische organisaties worden geclassificeerd. Gelukkig heeft Nederland nu een premier die alles over terrorisme en terreurorganisaties weet. Zijn brede kennis kan Nederland en haar bevolking behoeden.

2) In Frankrijk is het doek over grote delen van het land al gevallen; behalve over gebieden…

Like
bottom of page