top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 9 april 2024Met de eerder opgenomen podcast ging er iets fout dus heb ik een nieuwe podcast helaas alleen moeten opnemen. Ik bespreek al het belangrijke nieuws met jullie waaronder ook de antisemitisme monitor die het Cidi deze ochtend heeft uitgebracht.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.671 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 comentarios


Yolanda de Groot
Yolanda de Groot
09 abr

Ehmmm... volgens mij is er iets mis gegaan met de podcast van vandaag, ik zie alleen die van gisteren met Diewertje..

Me gusta
Joop Soesan
Joop Soesan
09 abr
Contestando a

Nee, er was een technisch probleem , dat is nu opgelost en de juiste podcast is deze met de juiste link

Me gusta
bottom of page