top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

NIW-podcast met Joop Soesan en Esther Voet deel 46


Esther en Joop maken zich ernstig zorgen over twee zaken daarom vandaag maar twee onderwerpen: de uitslag van de Israëlische verkiezingen en de komst van antisemiet David Icke die vooralsnog lijkt te gaan spreken op het Museumplein. Maakt u zich met ons zorgen? Luister dan deze podcast voor het laatste nieuws en nadere duiding.


Via deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

163 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Henk Vinke
Henk Vinke
Nov 03, 2022

Er moet me iets van het hart. Over de uitslag van de verkiezingen ben ik het helemaal met jullie. En nu van mijn hart. Bij de vrees voor antisemitisme legden jullie teveel het accent bij extreem rechts en vergeetten extreem links. Kijk naar het stemgedrag in de Tweede Kamer tegen Israël. Van D66 tot BIJ1 stemmen allen anti Israël. Er werd door Esther afgegeven op Ongehoord Nederland. Deze omroep kun je niet betrappen op Israël haat/antisemitisme. Hans Knoop is een keer in de uitzending geweest over zijn jacht op oorlogsmisdadigers uit de Tweede Wereldoorlog. Iets anders Ik heb Agnes Mulder gesproken. Zij vertelde, dat de vragen over Al Haq via de minister moest en heb jouw naam doorgegeven. Ten laatst…

Like
bottom of page