top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Oorlogs podcast #19 van Esther Voet en Joop SoesanDe podcast van Joop en Esther, uiteraard met een gesprek over afgelopen zondag en het verbijsterende falen van Femke Halsema. Met als belangrijkste vraag: wat moet er van Amsterdam worden? Wat moet er van Nederland worden?


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

354 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 commentaires


pdeolde
13 mars

Juist Joop. Het is heel duidelijk waar Halsema (en velen met haar) staat: de Nederlandse Joden zijn voor het oog van de hele wereld voor de bus gegooid. Een publieke vernedering. Er wordt een luguber spel gespeeld van aantrekken en afstoten. 3 stappen achteruit (schofferen) en dan weer 1 of 2 vooruit (paaien). Halsema is net zoals Rutte een meester in dit lugubere spel. Ze genieten ervan. Ik hoop dat mensen zich niet meer voor dit spel laten misbruiken! Het is verschrikkelijk om te zien gebeuren. Om te moeten aanzien hoe aimabele en respectabele Joodse Nederlanders geschoffeerd worden door deze rasopportunisten.

J'aime

Henk Vinke
Henk Vinke
13 mars

Is het pikkepoetser of pikkenpoetser? Prachtig. Trouwens Joop, ook Harry Vermeegen had het in zijn podcast over zondag.

J'aime
bottom of page