top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Oorlogs podcast #22 van Esther Voet en Joop SoesanJoop en Esther aan de keukentafel: Bart Schut en Esther zaten woensdag midden in de rellen rond de ontruiming van de UvA in hartje Amsterdam, het ongelooflijke gebrek aan kennis van de activisten, de kwalijke rol van de universitaire docenten, de professionaliteit van politie en ME, in Israël wordt een lange, hete zomer voorspeld.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

343 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Σχόλια


Yolanda de Groot
Yolanda de Groot
09 Μαΐ

Hey Joop en Esther, welke App moet ik instaleren om het alarm van Israel op mijn telefoon te krijgen? Zodat mensen om me heen ed OOK eens kunnen horen hoe erg het is. En dat zooitje "demonstranten"... Als ze nou zo begaan zijn met de Palestijnen he ... waarom demonstreren ze dan niet tegen Hamas? Nee, ze demonstreren voor Hamas en dat maakt ze Hamas hoeren en ... Palioten!!!


Mijn mooie Amsterdam, die al jaaaaaaren mijn Amsterdam niet meer is, ik herken mijn Amsterdam niet meer.

Μου αρέσει
Joop Soesan
Joop Soesan
09 Μαΐ
Απάντηση σε

Ik heb de Cumta app

Μου αρέσει
bottom of page