top of page
  • Simon Soesan

'Oorlogsmisdaden' - een schokkende column van Simon Soesan

Foto ICJ


Terwijl het internationale gerechtshof in Den Haag zich bukt over de aanklacht dat wij, Israëli’s, oorlogsmisdaden zouden hebben uitgevoerd in Gaza, doen wij hier alles om de details van de verschrikkelijke beestenboel van Hamas niet naar buiten te laten komen.


Omdat we een klein land zijn en bijna iedereen elkaar kent en om wat privacy te bewaren voor de getraumatiseerde slachtoffers van 7 oktober en de gegijzelden te bewaren, vooral diegenen die al terug zijn gekomen.


Daar ik dagelijks op de “sociale media” wordt aangevallen omdat ik – volgens de anonieme helden – slechts eenzijdig nieuws en propaganda publiceer, is nu het moment gekomen om u, de trouwe lezer van israelnieuws.nl, wat feiten weer te geven over de ware oorlogsmisdaden:

  • Een vrouw van in de zeventig kwam terug na wekenlange gijzeling in Gaza met 72 verschillende soorten sperma in haar lichaam.

  • Bij een vrijgelaten meisje van 14 werden 17 soorten sperma in haar lichaam gevonden.

  • Alle mannen die terugkwamen uit de gijzeling in Gaza hebben geslachtsziekten in hun anus en darmen.

  • De meeste kinderen die werden vrijgelaten uit Gaza hebben spraakproblemen: stotteren, fluisteren.

  • Vrijgelaten vrouwen vertelden dat een deel van de gegijzelde meisjes, die zij tegenkwamen in Gaza, zwanger zijn, nu in hun vierde maand en geen abortus meer kunnen ondergaan.

  • Gegijzelden vertelden over voedseltekort: vaak kregen ze dagenlang brood met schimmel en wat smeerkaas, er waren dagen dat ze niets te eten of te drinken kregen.

  • Er zijn verhalen over misbruik en geweld tegenover alle gegijzelden: kleine kinderen moesten de loop van een geweer in hun mond nemen en eraan zuigen.

Dit zijn slechts enkele van de vele feiten die langzaam naar boven komen. Langzaam, omdat de slachtoffers amper in staat zijn om de ware werkelijkheid van hun tijd in Gaza in woorden over te brengen.


Ondertussen verdiept zich het ICJ in Den Haag op de aanklacht tegen ons, misschien hebben we ons niet netjes gedragen in Gaza…


Persoonlijk stel ik de VN, de EU en het Rode Kruis verantwoordelijk voor alles wat deze mensen is overkomen en voor alles wat de huidige gegijzelden nog meemaken. In de eerste week van de oorlog publiceerde ik een foto van een gewapende UNRWA employee die hielp met het ontvoeren van gijzelaars, levenden en doden. De reacties die ik kreeg – op z’n netst gezegd – beschuldigden mij van leugens. Tot nu toe zijn 30 UNRWA employees al herkend op 7 oktober. Toen deze week een video opdook van nog een UNRWA kloot die lijken van Israëli’s in zijn wagen gooide en naar Gaza nam, kregen we een laconieke reactie- van UNRWA: “Het was zijn vrije dag en hij had de UNRWA wagen niet mogen gebruiken.”


Ik laat u, de lezer, de reactie.7.257 weergaven8 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

8 則留言


skortenbout
2月21日

Wat een gruwel en haat. Ik kan er niet eens de juiste woorden aan geven. Te erg. Misdaad in het kwadraat. Ik bid en bid.

按讚

islaverd
2月21日

HEt is de laatste tijd een trend om alles wat krom is recht te praten en vice versa. HamaSS moet met wortel en tak uitgeroeid worden. Rechters zijn allemaal compleet de weg kwijt en volgen de lijn waarbij zij hun baantje kunnen houden.

按讚

m sparreboom
m sparreboom
2月20日

Sinds 7/10 ben ik woedend, woedend op dat vieze vuile tuig van Hamas en hun aanhang, de apologeten, de ontkenners, de juigers, de gore corrupte ‘hulp’ organisaties en de laffe bestuurders in NL en elders in het westen. Ik hoop dat de slachtoffers alle steun krijgen die ze verdienen voor het onmenselijke wrede leed wat hen is aangedaan. Am Yisrael Chai!

按讚

Henk Smelt
Henk Smelt
2月20日

‭‭Numeri 6:24-26 BB‬‬

[24] 'Ik wens jullie toe dat de Heer met jullie zal zijn en jullie zal beschermen. [25] Dat Hij goed voor jullie zal zijn en voor jullie zal zorgen. [26] Dat Hij over jullie zal waken en jullie vrede zal geven.'

https://bible.com/bible/1276/num.6.24.BB

Love Israël

按讚

P Bakker
P Bakker
2月20日

Ik ben christen en de laatste tijd schaam ik me er voor de kerk die wegkijkt of zegt die zielige Palestijnen allemaal Bull shit ik heb vaak aangegeven dat men de waarheid moet gaan lezen en niet bij de nos of rtl of nu.nl maar daar krijg je geen antwoord op. Ik sta achter Israël en de rest van de wereld krijgt hopelijk zn deel

按讚
bottom of page