israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Stoppen of doorgaan? Met uw steun kan ik doorgaan u dagelijks van nieuws te blijven voorzien


Ik heb er lang over nagedacht om het wel of niet te doen maar uiteindelijk heb ik besloten een crowdfunding te starten om u dagelijks van nieuws uit Israël en de Joodse wereld te kunnen blijven voorzien.


Dagelijks ben ik tot zo een 10 uur bezig om u van nieuws te blijven voorzien, door middel van de persberichten van de Israëlische overheid, bedrijven en instellingen, omdat ik, en velen met mij, het belangrijk vinden dat wat er werkelijk dagelijks in Israël gebeurt, wordt gemeld.

Ik doe dat graag en voel mij daarbij gesteund door de vele positieve reacties.


Ik ben echter nu op het punt aangeland dat dit zonder uw éénmalige financiële steun niet meer kan, en ik anders genoodzaakt ben om binnenkort te stoppen.


Ik heb daarvoor een crowdfunding opgezet via GoFundMe waar u uw bijdrage kunt storten.


Klik daarvoor hier.


Ieder bedrag is welkom en wordt zeer gewaardeerd, alvast mijn dank.


739 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
israelnieuws