top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Stoppen of doorgaan? Met uw steun kan ik doorgaan u dagelijks van nieuws te blijven voorzien


Ik heb er lang over nagedacht om het wel of niet te doen maar uiteindelijk heb ik besloten een crowdfunding te starten om u dagelijks van nieuws uit Israël en de Joodse wereld te kunnen blijven voorzien.


Dagelijks ben ik tot zo een 10 uur bezig om u van nieuws te blijven voorzien, door middel van de persberichten van de Israëlische overheid, bedrijven en instellingen, omdat ik, en velen met mij, het belangrijk vinden dat wat er werkelijk dagelijks in Israël gebeurt, wordt gemeld.

Ik doe dat graag en voel mij daarbij gesteund door de vele positieve reacties.


Ik ben echter nu op het punt aangeland dat dit zonder uw éénmalige financiële steun niet meer kan, en ik anders genoodzaakt ben om binnenkort te stoppen.


Ik heb daarvoor een crowdfunding opgezet via GoFundMe waar u uw bijdrage kunt storten.Ieder bedrag is welkom en wordt zeer gewaardeerd, alvast mijn dank.


760 weergaven1 opmerking

1 Comment


Albert van Ee
Albert van Ee
Feb 24, 2022

Misschien toch denken aan advertenties op uw site en zorgen voor een sponsor van de podcast. Bijna elke andere podcast begint hier mee!

Like
bottom of page