top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De bevelvoerende officieren van twee divisies hadden vóór Pesach een ontmoeting met de hoofden van de autoriteiten en raden in het noorden

Foto IDF woordvoerder


De commandant van de 91e Galilea-divisie, BG Shay Kalper, en de commandant van de 146e divisie, BG Yisrael Shomer, hadden gisteren (woensdag) een ontmoeting met de hoofden van de lokale autoriteiten, raden en veiligheidsfunctionarissen in het noorden van Israël.


Als onderdeel van de bijeenkomst werd een gesprek gevoerd met de hoofden van de autoriteiten, waarin hen de situatiebeoordeling tot nu toe werd gepresenteerd, evenals de processen om de bereidheid tot voortgezette gevechten in het noorden van Israël te versnellen.


De bevelvoerende officieren van de divisies spraken hun waardering uit aan de hoofden van de lokale autoriteiten, raden en veiligheidsfunctionarissen voor het tonen van waar leiderschap en toewijding gedurende de afgelopen zes maanden. Hij bedankte hen voor het spelen van een integrale rol bij het handhaven van de veiligheid in de regio.Uit de woorden van de commandant van de 91e Galilea Divisie, BG Shay Kalper: “We schrijven allemaal een hoofdstuk in de geschiedenis van Galilea. We zijn vastbesloten en klaar om te winnen en als generatie hadden we het voorrecht om hieraan deel te nemen. De periode waarin we ons bevinden symboliseert de verbinding tussen onze generaties, vanaf de Sedernacht waarop we ons zullen verdiepen in de geschiedenis van ons volk, via de Holocaustherdenkingsdag, Yom HaZikaron en Onafhankelijkheidsdag die ons eraan herinneren waarom we hier zijn en waarom we dit nodig hebben. om ons bestaan te behouden en te beschermen."


Uit de woorden van de bevelvoerend officier van de 146e Divisie, BG Yisrael Shomer: “Ik wil u bedanken en grote waardering uitspreken voor de veerkracht en het leiderschap. Elke dag leer ik van u wat leiderschap is. Ik zie de veerkracht en de Een krachtig standpunt innemen, als je staat voor jouw waarden en al onze waarden en de bewoners vertegenwoordigt. Mijn persoonlijke inzet en die van mijn ondergeschikten is om hier te zijn totdat de veiligheidsrealiteit verandert.”

235 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page