top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: "De ogen van de hele wereld zijn op ons gericht, het volk van Israël vertrouwt ons"


Screenshot


Brigadegeneraal van het 162e leger. Generaal Itzik Cohen zei in zijn bevel tot de grondaanval in Gaza: "De Hoshan-stations zijn hier in Kodkod, om 07.10 uur op Shabbat en de feestdag van Simchat Torah lanceerde de gemene vijand een moorddadige en afschuwelijke terroristische aanval op kinderen, vrouwen, mannen en ouderen, "wij hebben niet voor deze strijd gekozen, de vijand wilde die, de vijand begon ermee."


"De ogen van de hele wereld zijn op ons gericht, het volk van Israël vertrouwt ons en staat achter ons. Vanavond gingen veel troepen van de 162e Divisie en het Zuidelijk Commando op pad om de hand te vinden en te vernietigen die werd gestuurd om onze nek te wurgen, ' vervolgde hij, 'we zullen onze vijanden verlammen met de kracht van staal als een gebalde vuist, daar is geen missie voor. Dat kunnen we niet, er is geen terrorist die we niet zullen verlammen. Ik beloof dat ik aan jouw zijde zal staan ​​op het slagveld, schouder schouder aan schouder, zullen we niet naar huis terugkeren voordat we de ons opgedragen taak volledig hebben volbracht."


"Hoshan-stations hier is de top, onze aanval, één twee komen even voor me op voor orders. Eén twee bevestigen. Hier één rechtdoor, twee bovenaan - hier twee", verklaarde de OAG, "één twee hier bovenaan, veel succes geloof je, je mag terug oversteken "L, ga naar je missie. Aanval aanval."
422 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page