top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft terroristen die zich in scholen verscholen, geëlimineerd

Foto IDF woordvoerder


Na informatie over Hamas-terroristen die zich in de scholen schuilhielden, hebben gisteren (vrijdag) de strijders van het 401e Brigade Combat Team en de 13e Vloot, onder het bevel van de 162e Divisie, een inval gedaan in de 'Al Ma' atzam in Allah" en "Al Farabi" scholen in de wijk Rimal in Gaza-stad, waar Hamas-terroristen zich schuilhielden.


De strijdkrachten schakelden de terroristen uit in veldslagen die in het gebied plaatsvonden. Bovendien gaven terroristen die zich in scholen schuilhielden zich over en werden door de strijdkrachten gearresteerd.De troepen van het 4e Brigade Combat Team hebben gisteren een inval gedaan in een rij operationele appartementen in het Khan Yunis-gebied. De strijders vonden in de appartementen veel wapens en ondergrondse infrastructuur die door de terroristen werd gebruikt.


Foto IDF woordvoerder


De reservisten van het 551st Brigade Combat Team ontdekten de beweging van een aantal Hamas-terroristen op het dak van een gebouw van waaruit werd geschoten op de strijdkrachten in het Jabaliya-gebied. De strijdkrachten leidden een luchtmachtvliegtuig, dat het gebouw aanviel en verwoestte.
391 weergaven1 opmerking

1 Comment


Henk Vinke
Henk Vinke
Dec 16, 2023

Dat is het betere werk

Like
bottom of page