top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: de IAF en ISA hebben Hamas-terroristen geëlimineerd, waaronder een belangrijke agent in het Bureij-bataljon van Hamas

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven opereren in centraal Gaza om terroristen te elimineren en de terroristische infrastructuur te vernietigen.Na nauwkeurige inlichtingen van de IDF en ISA schakelde een IAF-vliegtuig de terrorist Saleh Jamil Muhammad Amad uit, die verantwoordelijk was voor gevechtssteun binnen het Bureij-bataljon van Hamas.


Hij werd geëlimineerd samen met een aantal andere terroristische agenten die zich samen met hem binnen de terreurinfrastructuur van Hamas bevonden.Tijdens een extra aanval sloegen IAF-vliegtuigen drie Hamas “Nukhba”-terroristen aan en schakelden ze uit, van wie sommigen deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober.


IDF-artillerie vuurde richting een Hamas-lanceergebied met kant-en-klare raketwerpers gericht op Zuid-Israël.


De afgelopen dag hebben IAF-straaljagers en -vliegtuigen nog meer Hamas-terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen, waaronder militaire structuren, terroristische infrastructuur en wapenopslagfaciliteiten. Bij een van de aanvallen raakte een IAF-straaljager een constructie van waaruit een sluipschutter de troepen bedreigde. Tijdens een extra aanval werden twee terroristen die in de buurt van een lanceerpost opereerden, uitgeschakeld.


Bovendien hebben IAF-vliegtuigen, na inlichtingen van de IDF, drie Hamas-terroristen in het gebied van Jabaliya aangevallen en geëlimineerd, waaronder een plaatsvervangend Hamas-bedrijfscommandant, een tunnelagent en een drone-operator.

331 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page