top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: terreurcel geëlimineerd die opereerden bij IDF troepen

Foto IDF woordvoerder


Een geïdentificeerde terroristische cel opereerde in de buurt van IDF-troepen en worden gedwarsboomd tijdens een gezamenlijke grond-, lucht- en marineoperatie.In de centrale Gazastrook werd een vijfkoppige terroristencel die in de buurt van IDF-troepen opereerde, geïdentificeerd en onmiddellijk gedwarsboomd door een gezamenlijke operatie waarbij grondtroepen, het vuurleidingscentrum van de brigade, vliegtuigen, marineschepen en tanks betrokken waren.IDF-troepen blijven gerichte aanvallen uitvoeren op terroristische doelen van Hamas in de centrale en noordelijke Gazastrook. De afgelopen dag hebben de 401st- en de Nahal-brigades tientallen terroristen gedood.


Tijdens IDF-activiteiten in Khan Yunis raakte een IAF-straaljager een terroristencel van Hamas die opereerde binnen de terroristische infrastructuur, waar de terroristen zich voorbereidden om IDF-troepen in een nabijgelegen structuur aan te vallen met explosieven.


In het westen van Khan Yunis gaan IDF-troepen door met het doden van terreuragenten in veldslagen en het uitvoeren van gerichte aanvallen op terroristische doelen. De afgelopen dag hebben de troepen tientallen terroristen gedood die de troepen door de hele stad in een hinderlaag lieten lopen.


Bij een andere IDF-activiteit werd een terrorist die explosieven vervoerde in de buurt van IDF-troepen geïdentificeerd en getroffen door een vliegtuig. Er werden secundaire explosies waargenomen, die erop duidden dat hij explosieven in zijn bezit had.In een afzonderlijke IDF-activiteit onder leiding van de inlichtingendienst in Khan Yunis voerden IDF-troepen gerichte aanvallen uit op terroristische doelen en lokaliseerden wapens, waaronder AK-47-geweren, sluipschuttersgeweren, granaten en munitie. De troepen doodden ook tien terroristen met behulp van vuur van dichtbij en luchtsteun.


Bovendien troffen IDF-raketboten terroristische infrastructuur die wordt gebruikt door terroristische organisaties in de Gazastrook.371 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page