top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Voor het eerst een Israëlisch paviljoen op de Japanse Defensie tentoonstelling


Foto Israëlische Ministerie van Defensie


Het allereerste nationale paviljoen van het Israëlische Ministerie van Defensie in Japan zal woensdag worden ingehuldigd op de DSEI Japan-defensietentoonstelling die plaatsvindt tussen 15 en 17 maart 2023. SIBAT.


Het Directoraat Internationale Defensiesamenwerking van het Israëlische Ministerie van Defensie, leidt de delegatie van Israëlische defensie-industrieën die aan het evenement deelnemen. Het nationale paviljoen wordt ingehuldigd door het hoofd van SIBAT, Brig. Generaal (gepensioneerd) Yair Kulas, die gedurende de week verschillende Japanse tegenhangers zal ontmoeten.

14 Israëlische defensie-industrieën zullen hun technologische oplossingen op de tentoonstelling presenteren. Enkele van de oplossingen omvatten onbemande luchtsystemen, landsystemen, raket- en raketsystemen, communicatie- en richttechnologieën en meer.

Hoofd van SIBAT, Brig. Generaal (gepensioneerd) Yair Kulas: “We zijn verheugd om deel te nemen aan de DSEI-defensietentoonstelling en om het eerste nationale paviljoen van Israël in Japan in te huldigen, een extra stap in de verdieping van onze defensiesamenwerking. Ondanks de fysieke afstand tussen Israël en Japan, delen we veel overeenkomsten als technologie-georiënteerde en innovatie-gedreven naties. De Israëlische defensie-industrieën die aan de tentoonstelling deelnemen, brengen hier elk hun eigen unieke technologische oplossingen op tafel, waarvan vele de leidende in hun soort in de wereld.”

De Israëlische defensie-industrieën die deelnemen aan de defensiebeurs zijn: Copterpix, CTI-INTL Solutions, Elbit Systems, Gate Technologies, IAI-Israel Aerospace Industries, Magna BSP, Manta Air, Ophir Optronic Solutions, Orbit Communication Systems, Rafael Advanced Defense Systems, RT LTA-systemen, Smartshooter, Steadicopter en Trekace-technologieën.

57 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page