top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Zonder jullie hulp moet ik binnenkort stoppen


Ja, het staat er en is eruit! Zonder jullie hulp zal ik zeer binnenkort gedwongen zijn te stoppen met jullie dagelijks van nieuws te voorzien uit Israël en de Joodse wereld.


De reden is de alsmaar dalende Euro, die op het moment van schrijven nog slechts 3,25 Shekel waard is, waar dat begin van het jaar rond de NIS 3,95 was. Een daling van 18% tot vandaag. Hetgeen betekend 18% minder waarde voor mijn pensioen en AOW uit Nederland


De Europese economieën draaien zo slecht dat de euro de komende tijd in waarde zal blijven dalen en in Israël al gekscherend "Donald Duck Money" wordt genoemd,


Voor de dagelijkse informatievoorziening, de podcast etc. heb ik abonnementen afgesloten om bijvoorbeeld de website israelnieuws.nl te laten draaien.


De podcast kan ik alleen maken doordat ik daar maandelijks een bedrag voor betaal aan Podbean die ervoor zorgt dat het online komt en jullie ernaar kunnen luisteren.


Zo zijn er legio voorbeelden te noemen.


Iedereen van betrouwbare informatie voorzien over het dagelijks leven in Israël doe ik graag en met veel plezier en merk daarnaast dat het hogelijk wordt gewaardeerd.


Maar als het financieel niet meer haalbaar is houdt het op en zal ik moeten stoppen en omzien naar andere manieren om inkomsten te vergaren.


Het is aan jullie, lezers van israelnieuws.nl, mijn social media-accounts en luisteraars naar mijn podcast.


Er zit op israelnieuws.nl een donatieknop die het mogelijk maakt via een creditcard en PayPal een donatie te doen.

Ieder bedrag is welkom, want alle beetjes helpen.


Een aantal vaste lezers en luisteraars hebben de afgelopen dagen aan mijn oproep al gevolg gegeven, waarvoor mijn grote dank.


Alvast mijn grote dank, want ik doe niets liever dan doorgaan met het verstrekken van betrouwbaar nieuws over wat er zich werkelijk dagelijks in en rond Israël afspeelt.501 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page