top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Acht innovatieve toeristenplekken in Israël om op uw reisschema te zetten


The Tower of Power thermo-zonne-energiecentrale in Ashalim. Foto met dank aan BrightSource


Bij ISRAEL21c streven ze er altijd naar om het laatste nieuws te brengen over innovaties die uit Israël komen op verschillende gebieden, van gezondheidszorg tot landbouw, modetechnologie tot fintech.


Maar er gaat niets boven het zelf zien.


Verschillende touroperators bieden innovatiereispakketten aan voor groepen van over de hele wereld, zoals deze.


Individuele of familie doe-toeristen hebben over het algemeen geen toegang tot startups en innovatiehubs die touroperators kunnen regelen, maar wees nooit bang - er zijn opties voor iedereen buiten groepsreizen.


Overweeg om enkele van deze haltes aan uw reisschema toe te voegen om uit de eerste hand te zien hoe Israëlische innovatie de wereld tot een betere plek heeft gemaakt en nog steeds maakt.


Het Israel Innovation Center in het Peres Center for Peace and Innovation, JaffaOntdek de meest geavanceerde Israëlische startups en ontwikkelingen, aangeboden in tentoonstellingen die zijn bijgedragen door ministeries, multinationale ondernemingen en de Israëlische startup-gemeenschap.


Boek de rondleiding van 90 minuten voor uw groep (in het Engels, Chinees, Hebreeuws of Arabisch) door hier te klikken.


Start-up Tel Aviv-wandeltocht


Foto via Urbans by Yalla Basta


Urbans by Yalla Basta stelt voor jouw groep een drie uur durende tour samen met onder andere een sociaal stadsproject; een inspirerende tentoonstelling van Israëlische prestaties; een luxe hightech hub; een uniek hightechbedrijf dat ultraorthodoxen in dienst heeft; en een discussie over het ondernemersecosysteem van Tel Aviv en de invloed ervan.


Klik hier voor het online aanvraagformulier.


Bio-Tour, Kibbutz Sde EliyahuKibbutz Sde Eliyahu, opgericht in 1939 in de Valley of Springs in het noorden van Israël, is een pionier op het gebied van commerciële biologische landbouw en biologische ongediertebestrijding.


Tijdens de rondleiding zie je dadelboomgaarden waar ezels de ongediertebestrijding doen, nestkasten voor kerkuilen die een natuurlijke, effectieve oplossing bieden voor knaagdieren in het veld, en het bedrijf BioBee van de kibboets - een wereldleider in het ontwikkelen en commercialiseren van nuttige insecten voor de landbouw en hommels voor bestuiving.


Klik hier voor het online inschrijfformulier


Levinson Visitors Center at the Weizmann Institute of Science, RehovotHet centrum biedt hoogtechnologische exposities en ultramoderne multimediapresentaties die bezoekers meenemen op een reis door de wereld van de wetenschappers van dit gerenommeerde onderzoeksinstituut terwijl ze de geheimen van de natuur blootleggen en de codes van het universum ontcijferen. Je kunt zelfs souvenirs kopen.


Om vooraf een rondleiding te regelen, bel + 972 (0) 8-934-4499 of e-mail bezoekers.center@weizmann.ac.il .


David en Janet Polak Bezoekerscentrum aan het Technion-Israel Institute of Technology, HaifaBekijk een film en bekijk presentaties over uitvindingen die in de afgelopen 100+ jaar uit het Technion zijn voortgekomen - vaak "Israel's MIT" genoemd - en veel hebben bijgedragen aan Israël en de wereld.


Het centrum is geopend van zondag tot en met donderdag van 8.30 tot 15.30 uur. Registreer online of door een e-mail te sturen naar bezoekerscenter@technion.ac.il , ten minste 72 uur vóór de door u aangevraagde rondleiding.


Vidorcentrum , Arava


Hoe liet Israël de woestijn bloeien? Ontdek het in het Vidor Center, gehuisvest in een voormalige kas van het Arava Research and Development Centre in deze landbouwrijke regio van de Negev.


Een van de vele interactieve multimedia-exposities van het centrum is een "slimme" zandtafel, waar bezoekers Kinect-technologie kunnen gebruiken om een ​​dynamische kaart te maken die laat zien hoe topografische veranderingen de waterstroom over verschillende terreintypen beïnvloeden.


Woestijnkennispad, Ramat Negev bij AshalimHier is een dubbele kop: een rondleiding gericht op de prestaties van geïnnoveerde woestijnlandbouw in het Ramat Negev Agricultural R&D Center, en een rondleiding door de zonne-energiecentrale met drie locaties in Ashalim die voorziet in 4% van de energiebehoefte van Israël.


De landbouwtour omvat films en proeverijen (zoete kerstomaatjes, aardbeien, paprika's, granaatappels, druiven, kruiden en meer, gekweekt op brak water).


De zonne-tour onderzoekt de drie verschillende technologieën die thermo-zonne-energie opwekken, en hoe Israël op creatieve wijze de milieu-uitdagingen rond dit enorme project overwon.


De gecombineerde tour duurt ongeveer twee uur. Bel voor meer informatie +972 (0)8-852-8852, e -mail info@moprn.co.il of klik hier .


The Salad Trail , noordelijke NegevAgronoom Uri Alon en zijn team van professionele gidsen laten u de meest up-to-date landbouwtechnologieën zien en nodigen u uit om onderweg de producten te plukken en te proeven. Je ziet tomaten omhoog groeien, aardbeien in de lucht groeien, geneeskrachtige kruiden en veelkleurige wortelen.


De Salad Trail omvat activiteiten zoals het maken van een ketting in Hawaiiaanse stijl van kumquats, een bericht sturen op de poot van een postduif, je weg vinden door een doolhof van passievruchten, pitabroodjes bakken en meer.


De tour duurt twee tot drie en een half uur en is geschikt voor alle leeftijden van het jaar. Om een ​​rondleiding te boeken, bel + 972 (0) 8-998-2225.146 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page