top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Amazon Web Services opent in 2023 datacenters in Israël


Ter illustratie. Screenshot YouTube


Amazon Web Services, (AWS), een Amazon.com-bedrijf , heeft aangekondigd dat het in de eerste helft van 2023 een datacenter in Israël zal openen. Door de AWS Israël in Tel Aviv zullen nog meer ontwikkelaars, startups en ondernemingen, evenals de overheid, het onderwijs en non-profitorganisaties in staat worden gesteld hun applicaties uit te voeren en eindgebruikers te bedienen vanuit datacenters in Israël.


Bovendien heeft de regering van Israël aangekondigd dat het AWS heeft geselecteerd als primaire cloud provider als onderdeel van het "Nimbus" -contract voor ministeries en dochterondernemingen.


Het Nimbus-raamwerk zal clouddiensten leveren aan Israëlische ministeries, waaronder lokale gemeenten, overheidsbedrijven en organisaties in de publieke sector, met als doel de digitale transformatie te versnellen. Het zal een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van innovatie en het mogelijk maken van nieuwe digitale diensten voor de burgers van Israël. Voor meer informatie bezoek:https://aws.amazon.com/about-aws/global-infrastructure/ .


De nieuwe AWS Israel zal meer publieke en private instellingen, innovatieve startups en wereldwijde bedrijven in staat stellen om voor de cloud gebouwde applicaties te leveren die de economische ontwikkeling in het hele land stimuleren.


Het is de laatste in onze lijst van AWS-regio's in Europa en het Midden-Oosten, waaronder bestaande regio's in Bahrein, Ierland, Italië, Frankrijk, Duitsland, Zweden en het VK, evenals regio's in ontwikkeling in Spanje, Zwitserland en de Verenigde Staten. Arabische Emiraten”, zegt Peter DeSantis, Senior Vice President van Global Infrastructure, AWS.


“De nieuwe regio is een voortzetting van onze investering om allerlei soorten ondernemingen te ondersteunen, startups te helpen opschalen en groeien, de ontwikkeling van technische vaardigheden mogelijk te maken en cloud geletterdheid te creëren. Cloudtechnologie vormt de kern van het digitale transformatieprogramma van de Israëlische regering", voegt hij eraan toe.

AWS-regio's bestaan ​​uit beschikbaarheidszones, die de infrastructuur op afzonderlijke en afzonderlijke geografische locaties plaatsen met voldoende afstand om het risico van een enkele gebeurtenis die de bedrijfscontinuïteit van klanten beïnvloedt, aanzienlijk te verminderen, maar toch dichtbij genoeg om een ​​lage latentie te bieden voor toepassingen met hoge beschikbaarheid die gebruikmaken van meerdere beschikbaarheid Zones. Wereldwijd heeft AWS 81 Availability Zones in 25 geografische regio's, met plannen om nog eens 21 Availability Zones en zeven AWS-regio's te lanceren in Australië, India, Indonesië, Israël, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten.


Elke beschikbaarheidszone heeft onafhankelijke voeding, koeling en fysieke beveiliging en is verbonden via redundante netwerken met ultra lage latentie. AWS-klanten die zich richten op hoge beschikbaarheid kunnen hun applicaties zo ontwerpen dat ze in meerdere beschikbaarheidszones en in meerdere regio's draaien om een ​​nog grotere fouttolerantie te bereiken.


De toevoeging van de regio AWS Israël (Tel Aviv) stelt lokale klanten met gegevensresidentievereisten in staat om hun gegevens in Israël op te slaan met de zekerheid dat ze de controle behouden over de locatie van hun gegevens.


Organisaties die deze regio gebruiken, hebben ook toegang tot geavanceerde technologieën van 's werelds toonaangevende cloud met de breedste en diepste suite van cloudservices om innovatie te stimuleren, waaronder analyse, compute, database, Internet of Things (IoT), machine learning, mobiele services, opslag , en meer.19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page