top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Boeing en het Israëlische bedrijf Assembrix gaan samenwerken aan veilig 3D-printen


Foto via Boeing


Boeing en het Israëlische bedrijf Assembrix Ltd hebben vandaag, donderdag, een Memorandum of Agreement (MOA) ondertekend waardoor Boeing Assembrix-software kan gebruiken voor het beheren en beschermen van intellectueel eigendom dat wordt gedeeld met leveranciers tijdens ontwerp en fabricage.


"Deze overeenkomst vergroot de banden van Boeing met de Israëlische industrie en helpt bedrijven zoals Assembrix hun activiteiten uit te breiden", aldus David Ivry, president van Boeing Israël. "Boeing zoekt wereldwijd leveranciers die voldoen aan strenge normen voor kwaliteit, planning, kosten en intellectueel kapitaal, en Assembrix doet dat allemaal."


Met de software van Assembrix kan Boeing ontwerpinformatie over additieve fabricage verzenden met behulp van veilige distributiemethoden om te voorkomen dat gegevens worden onderschept, beschadigd of gedecodeerd tijdens de distributie- en productieprocessen.


Boeing richt zich op het benutten en versnellen van additive manufacturing om zijn productiesysteem te transformeren en de groei van het bedrijf te ondersteunen. Het bedrijf heeft momenteel additieve productiemogelijkheden op 20 locaties over de hele wereld en werkt samen met leveranciers over de hele wereld om 3D-geprinte onderdelen te leveren op zijn commerciële, ruimtevaart- en defensieplatforms.


"We zijn verheugd om samen te werken met Boeing en waarderen het vertrouwen in ons en in onze capaciteiten", aldus Lior Polak , CEO van Assembrix. "Deze samenwerking ondersteunt onze visie om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die de wereld verbinden en de digitale draad van additive manufacturing een stap verder brengen."49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page