top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De Stichting Jewish Music Concerts heeft uw hulp nodig


Foto Stichting Jewish Music Concerts


De Stichting Jewish Music Concerts stimuleert professionele Joodse musici en bruisend Joods leven door het organiseren van concerten met vooral Joodse muziek. Dat lukt alleen met sponsorgelden. Daarom heeft de Stichting Uw hulp nodig, en doen wij deze oproep om de Stichting te helpen.


Komende concerten

Het eerstvolgende grote staat gepland op zondagavond 5 december 2021 (save the date). Dan vieren wij de achtste avond Chanoeka met ons jaarlijks concert in de grote zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam.


Voor 2021 plannen we ook een Covid Cycle in sjoels in de mediene. We treden op in de sjoels van o.a. Den Bosch, Den Haag, Enschede en Groningen. Het concert wordt lokaal opgenomen en via een ConcertStream op YouTube uitgezonden.


Voor 2022 staat een concert met Early Jewish Music, alsmede het jaarlijkse Chanoeka concert in Het Concertgebouw gepland.


Continuïteit en sponsors

De stichting JMVC wil de continuïteit van de concerten en de stimuleringsprijs waarborgen. Daarvoor is geld noodzakelijk en zijn sponsors onontbeerlijk. Het JMC-bestuur bestaat uit onbezoldigde leden die er op toezien dat al het sponsorgeld uitsluitend wordt gebruikt voor de concerten. Uiteraard zal jaarlijks aan alle sponsors financiële verantwoording worden

afgelegd.


Bestuur

-Micha Cohen, voorzitter; Micha is bestuursvoorzitter geweest van Maror alsmede van de RvT van het Mr. L.E. Visserhuis.

Hij leidt een telecombedrijf.


-Irene Schreuder-Tjoa, fondsenwerving; Irene heeft directiefuncties bekleed bij diverse cosmetica concerns en is Zakenvrouw

van het jaar geweest.


-Marco de Gast, penningmeester; Marco is directeur geweest van verschillende mediabedrijven in binnen- en buitenland.


-Nachshon Rodrigues Pereira, jeugd; Nachshon is oprichter van Bendigamos, studiecoördinator voor het Nederlands Israëlitisch Seminarium en begeleidt hoogbegaafde kinderen.


-Directeur van JMC is Barry Mehler; Barry zet zich al dertig jaar in voor Joodse muziek in Europa en is de stichter van het Jaarlijkse Concertgebouw Chanoeka Concert.


Sponsormogelijkheden JMC-concerten


De volgende sponsormogelijkheden worden geboden:Voorzieningen die de sponsors worden geboden zijn:JMC is de culturele ANBI-status toegekend waardoor bij giften een relevant belastingvoordeel mogelijk is.


Wij hopen op uw steun te mogen rekenen.


Voor meer informatie, klik hier.
88 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page