top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Elbit Systems gaat voor $ 548 miljoen gevechtsnetwerken leveren aan land in Azië


Foto Elbit


Elbit Systems Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat het een contract heeft gekregen met een waarde van $ 548 miljoen voor het leveren van militaire capaciteiten voor gevechtsnetwerken op meerdere domeinen aan de strijdkrachten van een land in Azië-Pacific. Het contract wordt uitgevoerd over een periode van vier jaar.


Volgens het contract zal Elbit Systems een geïntegreerde oplossing bieden die bestaat uit de ELBIT TIGER-X netwerkmiddleware; een op TORCH-X gebaseerde suite van Command and Control-toepassingen in de lucht, op het land en op het schip; evenals geavanceerde golfvormen en een breed scala aan E-LynX Software Defined Radio (SDR) -systemen, waaronder configuraties in de lucht, in voertuigen, in de hand en aan boord.


Het programma omvat uitgebreide gezamenlijke ontwikkelingsinspanningen en overdracht van knowhow. Deze uitgebreide gevechtsnetwerkcapaciteiten zijn bedoeld om de operationele effectiviteit, besluitvorming en interoperabiliteit in alle operatiegebieden, platforms en systemen te verbeteren.


Elbit Systems is betrokken bij genetwerkte oorlogvoering programma's in verschillende landen, waaronder Zwitserland, Israël, het VK, Zweden, Canada en andere.


Bezhalel Machlis, President & CEO van Elbit Systems, merkte op: "We zijn getuige van een groeiende erkenning door de strijdkrachten van de essentie van digitalisering en het vermogen om interoperabele multi-domein operaties uit te voeren, vooral in het licht van de lessen die zijn getrokken uit recente conflicten. Deze belangrijke contracttoekenning voor het uitvoeren van een militair-breed genetwerkt oorlogvoering programma bevestigt verder de leidende positie die we innemen in de groeiende gebieden van C4ISR en multi-domein genetwerkte oorlogsvoering.”























































42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page