top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Gevechten in Gazastrook gaan door, tientallen terroristen geëlimineerd, Hamas documenten gevonden

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag werden tientallen terroristen in de hele Gazastrook geëlimineerd: een terroristencel die wapens overdroeg in de noordelijke Gazastrook werd geïdentificeerd door IDF-troepen en geëlimineerd door een vliegtuig.


Tijdens gerichte aanvallen in de noordelijke en centrale Gazastrook de afgelopen dag hebben IDF-troepen tientallen terroristen gedood en talloze antitankraketwerpers vernietigd. Tijdens een gerichte aanval op een kantoor van een Hamas-terrorist vonden de troepen militair materieel, wapens en Hamas-documenten.


Tijdens een incident in het gebied van Shati identificeerden IDF-troepen een aantal terroristen die probeerden wapens in zakken over te dragen. Als reactie hierop stuurden de troepen een vliegtuig naar de plaats van het incident, dat de terroristencel trof en uitschakelde.


Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag hebben IDF-troepen in het westen van Khan Yunis ongeveer twintig terroristen gedood. Tijdens een van de operaties vuurde een terroristencel een antitankraket af op een IDF-voertuig. Korte tijd daarna reageerden de troepen met scherp vuur op de drie terroristen die de antitankraketten hadden afgevuurd, waarbij ze omkwamen.


Bovendien hebben IDF-troepen de afgelopen dag verschillende terroristen gedood ten westen van de stad Khan Yunis. Tijdens een gerichte aanval op een locatie in de omgeving van de stad vonden de troepen wapens, RPG's, granaten, militaire uitrusting en duikuitrusting van de terroristische organisatie Hamas.

Kantoor Hamas commandant wordt doorzocht. Foto IDF woordvoerder


Bovendien hebben IDF-straaljagers in het gebied van Khan Yunis een Hamas-compound getroffen dat werd gebruikt om gevechten uit te voeren, waarbinnen zich een tunnelschacht en een wapenopslagplaats van de terroristische organisatie bevonden. Bovendien lokaliseerden IDF-troepen AK-47-geweren, explosieven en aanvullende wapens die werden gebruikt door de terroristische organisatie Hamas.

553 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page