top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Haaien jagen op groep vissen voor de kust van Haifa (video)


Screenshot YouTube


Een ongewoon en spectaculair schouwspel deed zich woensdag voor op 8oo meter van de kust van Haifa toen een drone een tientallen grijsachtige grijsachtige haaien vastlegeden die het hadden gemunt op een grote school vissen.


De documentatie is genomen nadat woensdagochtend door de Haifa Coastal Division een ongewone beweging in de diepten van de zee werd gedetecteerd. De divisiemanager Priel Dayan ging met een drone naar de kust, waar hij het incident kon documenteren. Volgens medewerkers van de Coastel Division is dit een zeldzame gebeurtenis die nog niet eerder is waargenomen.De vinhaai leeft ook in kustgebieden en op volle zee. De lengte is maximaal 2,5 meter deze soort wordt gekenmerkt door een lange, grote en rechtopstaande rugvin. Dit dier wordt gedefinieerd als bedreigd in de Middellandse Zee. De grijsachtige haai is ongeveer 4 meter lang. De vinnen zijn afgerond en de rugvin is vanaf de voorkant iets afgerond. Deze soort wordt wereldwijd bedreigd.


Haaien worden beschouwd als een beschermde natuurlijke waarde in Israël, waarvan het jagen erop is verboden.112 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page