top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IAI gaat een aantal nieuwe technologieën en mogelijkheden onthullen tijdens EUROSATORY in Parijs


REX MKII. Foto IAI


Israel Aerospace Industries (IAI), een luchtvaart- en defensiebedrijf van wereldklasse, zal exposeren op EUROSATORY, dat plaatsvindt van 13-17 juni 2022 in Parijs, Frankrijk. Tijdens Europa's toonaangevende land verdedigings- en veiligheidstentoonstelling zal IAI een aantal nieuwe technologieën en capaciteiten in het landdomein onthullen, terwijl het gebruikmaakt van het wereldwijde platform om bestaande partnerschappen te versterken en nieuwe samenwerkingen te smeden.


IAI zal een verscheidenheid van zijn holistische land Systems of Systems tentoonstellen, gericht op up-to-date verhoogd situationeel bewustzijn, overlevingsvermogen en letaliteit.


ROTEM. Foto IAI


Door geavanceerde technologieën, platforms en AI te combineren, identificeren de systemen bedreigingen, maken gebruik van actieve en passieve verdedigingsmaatregelen en voeren operaties in realtime uit met zowel bemande als autonome methoden.


De stand van IAI zal een verscheidenheid aan systemen tonen, waaronder het Barak MX Air and Missile Defense System, REX MK 2 onbemand landsysteem, Tactical Heron Unmanned Aerial System (UAS), ROTEM en MINI HAROP hangmunitie, ELI-2139 Tactical Multi-Mission Multi Sensorsysteem.

HAROP LM. Foto IAI


Boaz Levy, IAI President en CEO: “IAI kijkt ernaar uit om deel te nemen aan de iconische EUROSATORY-tentoonstelling en om nieuwe technologische mogelijkheden te onthullen die een game-changer zullen zijn op het toekomstige slagveld. Het presenteren van onze geavanceerde technologieën op de tentoonstelling biedt de mogelijkheid om onze partnerschappen met de Europese markt uit te breiden. In de afgelopen jaren heeft IAI zijn toonaangevende grond gebaseerde luchtverdedigingssystemen, robotsystemen, UAV's, grensbeveiligingssystemen, inlichtingensystemen en meer geleverd aan een aantal Europese landen. We zijn trots op het vertrouwen dat onze partners en klanten hebben getoond in onze producten, ontwikkeld op basis van de uitgebreide ervaring en het erfgoed van IAI. We kijken ernaar uit om geavanceerde technologieën te blijven ontwikkelen en onze nieuwe mogelijkheden en oplossingen te delen.”
54 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page