top of page
  • Johnny Garcia

Inzicht in de wijze waarop je in Israël een huis koopt


Foto via Meny Group


Om een goed inzicht te krijgen in zowel de onroerend goed markt, en ook in de financiële wereld in Israel, moet je van goeden huize komen.


Er zijn veel huizen en flats te koop tegen hoge prijzen. Een belangrijk aspect hierin zijn de belastingen die gecalculeerd worden. Belastingen die worden geheven zijn o.a.:


- 6-8% koopbelasting

- 50% ontwikkelingsbelasting

- 25% belasting bij verkoop van het onroerend goed


Er zijn grote verschillen in het aankopen van agrarisch land, met bestemming voor woning bouw, binnen de “groene grens” en daarbuiten. Een van de grootste verschillen is dat de 50% ontwikkelingsbelasting niet gerekend wordt. Daarnaast gaat de ontwikkeling van start van een project to het uiteindelijk verkrijgen van de sleutel van je woongelegenheid een korter durend proces.


Ook de financiële wereld is niet duidelijk en transparant, tenzij je de professionele kennis in huis hebt en de taal (Hebreeuws) machtig bent.


Er zijn legio mogelijkheden om in Israel lucratief te investeren en je financiële bezit voor je te laten werken.


Vele aankomende olim en al gevestigde olim, hebben geen idee wat hun mogelijkheden zijn.

Daarom heeft Meny Group een programma waar we eenieder, met of zonder kapitaal een financieel plan bouwen, waarbij een doel bereikt zoals de klant dat wenst.


Omdat Meny Group nauw samenwerkt met banken, privé financiële instituten en verzekeringsmaatschappijen, zijn er meer mogelijkheden. Daarbij werkt Meny Group nauw samen met projectontwikkelaars, waardoor investeren (eventueel gepaard met het financiële plan) zeer aantrekkelijk is.


Meny Group werkt op een unieke wijze. Ten eerste krijg je een vrijblijvend consult en de volgende stappen worden genomen:


1. Het begrijpen van de financiële positie van de client

2. Het analyseren en definiëren van de doelen en de mogelijkheden van de klant.

3. Een op maat gesneden plan presenteren voor de klant.


Ook organiseren wij Webinars en updaten eenieder die op de hoogte wil blijven via Whatsapp (stuur een bericht naar: +972-58- 6690019).


Wij nodigen allen uit om een eerste investering te doen, namelijk een afsprak maken voor een vrijblijvend advies. De investering is ca. 30 minuten en dan krijg je ook nog koffie.


Voor meer informatie en/of een vrijblijvend consult, klik op onderstaande link.156 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page