top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israël Aircraft Industries gaat passagiers vliegtuigen tot vrachtvliegtuigen ombouwen in Ethiopië


Tot vrachtvliegtuig omgebouwde Boeing 767/300. Foto IAI


IAI gaat een ombouwlocatie van passagier-naar vracht vliegtuig opzetten voor B767-300-vliegtuigen in Ethiopië. Het toonaangevende conversiecentrum van IAI versterkt daarmee zijn impact op de conversiemarkt.


Israel Aerospace Industries (IAI) Aviation Group heeft een overeenkomst getekend met Ethiopian Airlines voor het opzetten van een conversielocatie voor Boeing 767-300 passagiersvliegtuigen.


Het nieuwe conversiecentrum voor passagiers naar vrachtvliegtuigen, dat zal opereren vanuit het onderhoudscentrum van het bedrijf in Addis Abeba, zal oplossingen bieden voor de stijgende vraag naar vrachtvliegtuigen van deze modellen. De conversielijn in Ethiopië zal aansluiten bij bestaande conversielocaties die IAI opereert op haar campus in Ben Gurion International Airport en in Mexico.Het MRO-centrum van Ethiopian Airlines is bekend en zeer ervaren. Het is goedgekeurd door de Ethiopian Civil Aviation Authority, de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA) en het European Aviation Safety Agency (EASA).


De nieuwe site wordt de grootste en meest geavanceerde van Afrika. De ombouwlocatie zal oplossingen bieden op het gebied van het ombouwen van passagiersvliegtuigen naar vrachtconfiguratie, vliegtuigonderhoud en -revisie, personeelstraining en begeleiding, evenals assistentie bij het verkrijgen van certificering en licenties. De oprichting van het centrum is een bewijs van de groeiende impact van IAI over de hele wereld.

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page