top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israël en Turkije ondertekenen vandaag een nieuwe bilaterale luchtvaartovereenkomst


Screenshot YouTube


Israël en Turkije zullen vandaag (donderdag 7 juli 2022) een nieuwe bilaterale luchtvaartovereenkomst ondertekenen, de eerste sinds 1951, die de banden zal versterken en de hervatting van Israëlische vluchten naar Turkije mogelijk zal maken.


Na besprekingen tussen de burgerluchtvaartautoriteit van Israël en zijn Turkse tegenhanger, en na de ontmoeting tussen minister van Transport Merav Michaeli en haar Turkse tegenhanger enkele maanden geleden, zal naar verwachting een overeenkomst worden ondertekend tussen de twee landen die de banden tussen Israël en Turkije op het gebied van luchtvaart.


De overeenkomst zal naar verwachting resulteren in de hervatting van vluchten van meer Israëlische luchtvaartbedrijven naar verschillende bestemmingen in Turkije, naast vluchten van meer Turkse luchtvaartbedrijven naar Israël, als onderdeel van de bilaterale overeenkomst tussen de landen.


Minister van Verkeer Michaeli, die de contacten heeft bevorderd, heeft haar dank betuigd aan de betrokken ministeries, waaronder het kabinet van de premier en het ministerie van Buitenlandse Zaken, en aan het hoofd van de CAAI Joel Feldschuh, voor hun aandeel in het bevorderen van de overeenkomst. Minister Michaeli zal de economische en strategische betrekkingen tussen Israël en de landen in de regio blijven versterken en bevorderen.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page