top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israël lanceert campagne in Nederland om Tel Aviv Pride te vieren


Screenshot YouTube


De Back To Tel Aviv Pride reclamecampagne is deze week start gegaan en zal te zien zijn op digitale billboards in Amsterdam, New York en Londen. Tel Aviv bereidt zich voor op de komst van zo'n 250.000 bezoekers naar de stad voor de jaarlijkse Tel Aviv Pride, die dit jaar op 10 juni begint. De Pride is populair onder de Nederlandse LGBT+ gemeenschap.


De campagne wordt op verschillende platforms gevoerd en zal voor het eerst te zien zijn op de LGBT+ dating app Grindr en op Instagram, Google en YouTube. De campagne stimuleert ook het toerisme nadat Israël vorige week aankondigde alle ingangsmaatregelen af te schaffen per 21 mei. De digitale reclame wordt gelanceerd in verschillende markten over de hele wereld, waaronder Nederland, de VS, het VK, Italië, Duitsland, Spanje en Frankrijk.

Dana Gazit, directeur van het Israëlische ministerie van Toerisme in Nederland: "De reputatie van Tel Aviv als een van de belangrijkste steden ter wereld voor de LGBT+ gemeenschap is er een waar we allemaal trots op zijn, dus het was logisch dat we het evenement zouden steunen op de manier die het verdient. We kijken ernaar uit om Nederlanders uit de LGBT+ gemeenschap te verwelkomen om Pride te ervaren, maar het spreekt voor zich dat Tel Aviv en de rest van Israël het hele jaar door gastvrij en inclusief zijn."
99 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page