top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israël verwelkomt het cruiseschip Odyssey of the Seas


Odyssey of the Seas. Screenshot YouTube


De haven van Haifa verwelkomde onlangs de Odyssey of the Seas van de Royal Caribbean, de eerste keer dat een schip van een grote cruisemaatschappij ooit in Israël is aangemeerd voordat de reis zou vertrekken. Het enorme schip arriveerde in Israël om een ​​voorraad in te slaan voor een druk zomerseizoen, waarin passagiers vanuit Israël zullen genieten van cruises naar havens in het naburige Griekenland en Cyprus.


Passagiers die aan boord gaan, moeten volledig worden gevaccineerd, terwijl kinderen onder de vaccinatiegraad negatieve Covid-tests moeten voorleggen. Volgens eerdere berichten in de Israëlische media blijft het onduidelijk of het schip eerder in Israël is aangekomen om de bemanningsleden te vaccineren. meldt ISRAEL21C.


Volgens de Royal Caribbean Blog , een onofficiële fanblog van bewonderaars van de wereldwijde cruisemaatschappij, vertrekken passagiers aan boord van de Odyssey elke keer vanuit Haifa om naar Athene, Rhodos, Santorini en Mykonos in Griekenland te reizen, evenals naar de haven. van Limassol op Cyprus.Het cruiseschip, zo schrijft de blog, is volledig uitgerust met twee openluchtzwembaden en vier bubbelbaden, een sportbar en arcade, een Italiaans restaurant en een Teppanyaki in Japanse stijl, evenals botsauto's op het dek.


Een cruise van twee nachten op Cyprus begint volgens de website van het bedrijf vanaf $565 terwijl een cruise van vier nachten naar de Griekse eilanden tijdens het Joodse festival vanSoekot $ 1.130 zou kosten voor een kamer met balkon.

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page