top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische clean-living-technologie bereikt Latijns-Amerika


HomeBiogas CEO Oshik Efrati naast een van de systemen van het bedrijf. Foto met dank aan HomeBiogas via ISRAEL21C


Israëlische clean-tech technologieën hebben onlangs nieuwe locaties in Latijns-Amerika bereikt toen twee toonaangevende bedrijven hun waren begonnen te distribueren naar Chili en Peru.


HomeBiogas , dat een systeem produceert dat voedselresten omzet in schoon kookgas en tuinmest , heeft onlangs distributieovereenkomsten getekend met bedrijven in Chili en Peru. Elke overeenkomst is aangegaan voor een periode van twee jaar, waarin elk bedrijf minimaal $ 450.000 aan handelswaar zal kopen.


"We zijn verheugd om onze meest recente update te delen over de uitbreiding van onze activiteit in Zuid-Amerika, in navolging van andere overeenkomsten die onlangs zijn ondertekend in Colombia en El Salvador", zegt HomeBiogas CEO Oshik Efrati.


"De overeenkomsten die we vandaag hebben ondertekend, zijn in lijn met onze bedrijfsmissie en -strategie, en we kijken ernaar uit om aanvullende overeenkomsten te ondertekenen met als doel de reikwijdte van onze activiteiten op internationaal niveau uit te breiden en leiders in ons vakgebied te worden."


Ondertussen heeft Aura Air , dat apparaten voor luchtfiltratie en desinfectie maakt , zijn apparaten laten installeren op de locatie in Chili van de multinationale mijnbouwgigant BHP.


Het kleine apparaat van de startup, dat eruitziet als een robotachtige vloerreiniger, maakt gebruik van een combinatie van vier filters: een koolstof- en koperfilter, een HEPA-filter, een voorfilter en ultraviolette UVC-leds.


Testen van Aura Air hebben aangetoond dat het apparaat verschillende virussen neutraliseert, waaronder SARS-CoV-2 , met een snelheid van 99,9%.


996 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page