top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische premier lanceert Israëls Covid-19 pandemie Informatie Center op TwitterDe Israëlische premier Naftali Bennett heeft een Twitter-account gelanceerd, onder de naam @PandemicinfoIL, dat zal dienen als een middel om informatie, inzichten en lessen uit Israëls inspanningen om COVID-19 te bestrijden, wereldwijd te communiceren.


Het Israel Pandemic Information Center (IPIC) is toegewijd aan het delen van informatie die wordt verstrekt door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid, evenals over andere zaken van internationaal belang op het gebied van gezondheid, onderwijs, economie, informatie, logistiek, leiderschap en meer.


IPIC zal hapklare inhoud leveren die de belangrijkste interessegebieden raakt, zoals door wereldleiders naar premier Naftali Bennett is gebracht. Dergelijke informatie omvat: zaken waarmee rekening moet worden gehouden bij het overwegen van beperkingen, wat de afwegingen zijn bij het aanpakken van dilemma's, inzichten uit de vaccincampagne van Israël en andere inzichten.

Bij de lancering van de Twitterpagina, zei premier Bennett: “De wereld heeft grote interesse getoond in de lessen en ervaringen van Israël in de strijd tegen COVID-19, en Israël wil deze knowhow graag met de wereld delen. Samen heeft de wereldwijde gemeenschap een grotere kans om COVID te bestrijden dan wanneer we het alleen zouden aanpakken."

67 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page