top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

'Joden niet gewenst': brief aan burgermeester en gemeentebestuur Amsterdam

Groep Joodse mannen in het zwart door politie omsingeld en kregen een gebiedsverbod na controle ID


Een groep in het zwart geklede Joodse mannen werden zondag in de buurt van de Dokwerker door politieagenten omsingeld (zie foto boven) en kregen na controle van hun ID's een gebiedsverbod opgelegd, waardoor ze herdenking van de Februaristaking niet konden bijwonen.


Een groep Hamas supporters mocht daarentegen gewoon door en met hun vlaggen en borden vlakbij de Dokwerker demonstreren.


Inmiddels zijn er brieven naar de gemeente Amsterdam gestuurd waarvan onderstaand een exemplaar.


(naam van schrijfster bij mij bekend)

Geachte Mevrouw Halsema, Geacht Gemeentebestuur,


Van de politie moesten we op de herdenking van de Februaristaking horen dat de burgemeester toestemming had gegeven voor alle demonstraties binnen het gebied. Kortom: een Palestijnse vlag in het publiek, Gaza-protestborden en genocidevergelijkingen - op een HERDENKING van de staking na de eerste Jodenrazzia's.


Een niet te bevatten schande, ik heb er gewoon geen woorden voor. Dit heeft, dunkt mij binnen het gebied van een herdenking niets met demonstratie recht te maken , maar dit is proficiat recht en uitdagend . Daar er Joodse mannen door de politie werden geweigerd , gaf duidelijk aan dat er rekening werd gehouden met escalatie. Het had toch anders om moeten zijn , de demonstranten hadden moeten worden geweigerd #NeverAgain is dus een eutopie. Het Gemeentebestuur faciliteert weer en kijkt weg!! Grove schande!


Met vriendelijke groet,

6.151 weergaven19 opmerkingen

19 opmerkingen


Willem Schraal
Willem Schraal
16 mrt.

Aan mijn woning geen nederlandse vlag meer en nederland zonder hooft letter, meer kan ik niet doen.............Ja toch nog wel, de handen vouwen bidende en dankende.......en HIJ zal hooren en op zijn tijd (nee niet de onze) uitkomst geven .

Like

Onbekend lid
29 feb.

Ik herken dit soort politie. Dit zijn reservisten. Deze hebben een heel andere uitstraling. Veel te dik, op die linker na dan. Te oud voor straatdienders. De reguliere politie noemt dit hobby bobby’s. Mensen met een baan in de burgermaatschappij en af en toe meedoen met de echte politie. Ze worden vaak ingezet voor de klusjes waar de reguliere dienders geen zin in hebben. De echte agenten zien deze niet voor vol aan. Het is eigenlijk een belediging dat de Amsterdamse politie geen ervaren dienders hier neerzet terwijl het juist hier uit de hand kan lopen met die idiote linkse demonstranten. Het is trouwens toch belachelijk dat die demonstranten hier bij mogen zijn omdat hun aanwezigheid de openbare orde verstoor…

Like

Elsa
Elsa
27 feb.

De gemeente is bang voor de moslims, die zijn in grotere getallen aanwezig dan het groepje joodse mensen. Ergo..

Geweld van sommige moslims is extreem en gewelddadig. De joodse mensen zijn vrij passief en geweldloos.

Ergo.. degene met de grootste bek, wint

Like

R Thomasson
R Thomasson
26 feb.

@P Bakker. De Amsterdamse agenten en het regressief zwaar gedegenereerd links Nederland beseffen niet (nog niet!) dat de gebeurtenissen van 7 oktober 2023, zijn de waarschuwende schrijvende hand aan de muur. Of de waarschuwingssignaal zal Nederland van de ondergang redden, hangt sterk van de bevolking af. Gelukkig zijn er goede tekens al aanwezig. Misschien zonder de gebeurtenissen van 7 oktober zou de PVV niet zo sterk worden. De Duitse AfD zou niet zoveel regionale verkiezingen winnen. Hetzelfde geldt ook voor Zweden en andere landen. De Europese bevolking wordt wakker, en begint bang te worden! Men begrijpt dat de onophoudelijke tsunami-import van gevaarlijke roofdieren uit Derde Wereld landen, betekent ontvolking en uitroeiing. De mentaliteit die hierheen wordt gebracht is 90% ISIS-embeded…

Like
P Bakker
P Bakker
26 feb.
Reageren op

Weet men nog wel wat de schrijvende hand aan de muur betekent?

Ik ben bang van niet en verder ben ik het geheel met u eens

Ik heb geprobeerd om de waarheid te vertellen naar onze kerk maar je krijgt geen eens antwoord


De goegemeente gelooft alleen wat de leugenachtige nos hun verteld

Like

P Bakker
P Bakker
26 feb.

Ook de politie anti joodse medeburgers?

Like
bottom of page