israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Kabbalah cursus via Zoom in het Nederlands

Bijgewerkt op: 11 feb. 2022


Foto via Kabbalah Centrum Nederland.


Kabbalah Centrum Nederland is onderdeel van The Kabbalah Centre en is de grootste, internationale organisatie die zich volledig richt op het lesgeven in Kabbalah. Het doel is om mensen kennis te laten maken met Kabbalah zodat iedereen door die kennis in de praktijk te brengen zijn of haar leven positief kan veranderen en daarmee de wereld op een goede manier beïnvloedt.


Vanaf 15 februari organiseert het Kabbalah Centrum Nederland 10-wekelijkse sessies een Kabbalah cursus die open staat voor iedereen die erin is geïnteresseerd.


De cursus wordt gegeven via ZOOM.


Over deze cursus zegt het Kabbalah Centrum: "Kabbalah 1 is een geestverrijkende cursus die de geheimen van kabbalistische leer onthult; de gouden regels die je kunt leren beheersen als je naar meer voldoening in je leven zoekt. Kabbalah legt uit dat er de wereld is zoals we die zien (de fysieke wereld) en een veel grotere wereld, net zo echt, die onzichtbaar is (de spirituele wereld)."


"Wij zijn zielen uit de spirituele wereld die in lichamen leven in de fysieke wereld. De wijsheid van Kabbalah onderzoekt beiden en legt de spirituele wetten van het universum uit met als doel om onze levenservaring in deze wereld te verbeteren."


Door het consequent toepassen van die regels in je leven zul je veranderingen gaan zien en beleven die je niet voor mogelijk had gehouden.


De lessen worden afwisselend gegeven door:


* een leraar uit Israel, Yosef Shneor (met vertaling naar Nederlands)


*een leraar uit Nederland, Jan Yosef Louwris.


De cursus bestaat uit 10 online lessen op dinsdag avond te beginnen op dinsdag 15 februari om 19:30


De kosten? Dat bepaalt u zelf, het staat u vrij te geven wat u kunt missen. Het werkt volgens het "betaal zoveel als je kunt" principe met een minimumbedrag van 1 euro.


Via deze link kunt U zich aanmelden


In deze podcast een interview met Yoseph Sneor, een van de leraren van de cursus.


200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
israelnieuws