top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

KKL – JNF Arbeidersorganisatie ondersteunt bedrijfseigenaren in zuiden en noorden van Israël

Foto KKL-JNF


Medewerkers van KKL - JNF, geleid door de Arbeidersorganisatie, boden vrijwillig "vrije dagen" aan om burgers en soldaten te helpen en bij te dragen die getroffen waren door de Gaza-oorlog. Op initiatief van de organisatie werd een beurs geopend met producten van bedrijven rond Gaza en het noordelijke deel van Israël.

Op de eerste en tweede avond van Chanoeka transformeerde de KKL - JNF Arbeidersorganisatie Hangar 11, de beroemde locatie in de haven van Tel Aviv, in een gigantische winkelbeurs voor bedrijven uit de Gaza-envelop en Noord-Israël die getroffen of ontheemd waren vanwege Iron Swords. oorlog. Veel burgers bezochten de beurs om blauw-witte producten te kopen.


Druzen handelaren. Foto KKL-JNF


De beurs, georganiseerd door de Arbeidersorganisatie van KKL - JNF, werd gratis gehouden voor bedrijfseigenaren, zonder huurkosten, elektriciteitskosten of eventuele oprichtingskosten, allemaal dankzij de bijdrage van de KKL - JNF Arbeidersorganisatie . Bovendien schonken KKL-JNF-werknemers vakantiedagen om verschillende aankopen voor soldaten en burgers aan de frontlinie te financieren.


Foto KKL-JNF


Onder de bedrijven en bedrijfseigenaren die naar Tel Aviv kwamen om hun goederen te verkopen, bevond zich een kunstenaar uit Kfar Maimon die kunstwerken maakte van delen van raketten die in de zuidelijke gebieden vielen, een meisje uit Sderot die gele armbanden met de Davidster verkocht en het geld doneerde aan soldaten, en een jonge ondernemer die, nog maar twee maanden bevallen, handgemaakte textielproducten voor baby's en kinderen verkocht. Ze had de koopwaar vóór de bevalling klaargemaakt, zodat ze indien nodig van zwangerschapsverlof kon genieten, maar helaas is haar bedrijf momenteel gesloten.


Foto KKL-JNF


De Arbeidersorganisatie van KKL - JNF roept Israëlische burgers op om bedrijven te komen steunen die vanwege de oorlog zijn gesloten of verhuisd, en dringt er bij hen op aan om bij deze bedrijven te kopen.


Foto KKL-JNF


Israel Goldstein, voorzitter van de Nationale Arbeidersorganisatie van KKL-JNF, verklaarde : “Moeilijke dagen gaan over ons allemaal heen, vooral de bedrijven die tijdens de oorlog werden getroffen en gesloten. KKL-JNF-werknemers boden zich vrijwillig aan voor de inwoners van de periferie van Gaza en het noorden, door vakantiedagen te doneren die zijn omgezet in een donatie van een miljoen sikkels om dit prachtige evenement te organiseren, waardoor bedrijven de kans krijgen een waardig inkomen te verdienen. We roepen iedereen op om hierheen te komen en blauw-witte producten te kopen."

186 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page