top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

KKL-JNF mobiliseert voor de inwoners van Zuid-Israël


Foto KKL-JNF


Een onmiddellijke noodhulp van meer dan 20 miljoen Shekel (€ 4.8 miljoen) ten behoeve van noodhulpteams, nooduitrusting, mobiele schuilplaatsen en de aankoop van ambulances voor de grensgemeenschappen in Gaza, evenals de evacuatie van bewoners uit het zuiden naar accommodatie gebieden.


In deze moeilijke tijd van oorlogvoering, na de moorddadige aanval door Hamas-terroristen op de gemeenschappen rond Gaza, staat KKL-JNF achter de getroffen gemeenschappen en treedt op om hen onmiddellijk te helpen.


De raad van bestuur van KKL-JNF heeft gisteravond besloten om de gemeenschappen rond Gaza een noodhulp van 9 miljoen sikkels te verlenen, inclusief onmiddellijke steun voor veiligheidsbehoeften en het herstel van de veiligheid en infrastructuur van de gemeenschappen.


De noodhulp omvat onder meer mobiele schuilplaatsen, generatoren, uitrusting voor de noodhulpteams van de gemeenschappen (TZAHI), nooduitrusting voor bederfelijke goederen, computerhulpmiddelen en uitrusting voor tanks van noodhulpteams in gemeenschappen die zich maximaal 4 kilometer van de stad bevinden. de grens.


Daarnaast heeft KKL-JNF in samenwerking met mondiale JNF-organisaties een fondsenwervingscampagne gelanceerd om donaties te verzamelen voor essentiële behoeften om de periferie in het zuiden te versterken. Het zal ook helpen bij de aanschaf van 10 ambulances met een totaal van ongeveer 10 miljoen NIS (€ 240.000).


KKL-JNF is al begonnen met het assisteren bij de overbrenging van duizenden inwoners uit het Zuiden naar opvangcentra in centraal Israël, waar activiteiten plaatsvinden die hulp mogelijk maken om de bewoners te helpen opfrissen na de moeilijke gebeurtenissen.


KKL-JNF-voorzitter Ifat Ovadia-Luski: “KKL-JNF mobiliseert zich voor de inwoners van het Zuiden en zal als onmiddellijke reactie noodhulp overdragen aan de gemeenschappen voor het herstel van hun veiligheidsinfrastructuur na de ernstige schade die zij hebben geleden in de gruwelijke terreuraanslag. Daarnaast hebben we er een aantal dagen aan gewerkt om duizenden inwoners uit het Zuiden naar een veilige plek over te brengen. KKL-JNF werkt ten behoeve van de zuidelijke regio en de Gaza-envelop, zelfs op reguliere dagen , en in deze moeilijke periode is deze hulp een zionistische nationale missie, een missie van het allergrootste belang. Samen zullen we winnen!"

303 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page