top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Lapid: "Iedereen die Israëli's pijn doet, moet weten dat het slecht zal aflopen"


Foto Eled Gutman / GPO


Premier Yair Lapid maakte vanmorgen de volgende opmerkingen na.a.v. de operatie tegen: Lion 's Den in Nablus, tijdens een Movement for Quality Government evenement

"Ons doel was en blijft om hard en voortdurend toe te slaan op terroristen en degenen die hen in Jenin, Nablus en overal waar terrorisme wortel schiet; we zullen zelfs geen moment toegeven. We zullen het bestaan ​​​​van terroristische organisaties die Israëlische burgers en IDF-soldaten aanvallen niet toestaan.


"Iedereen die Israëli's pijn doet, moet weten dat het slecht zal aflopen"

Het doelwit van het hoofd van de Lion's Den-organisatie, Waddia Al-Houh, samen met andere terroristen, gisteravond in Nablus, is het resultaat van gezamenlijke inspanningen van de veiligheidstroepen - de IDF, ISA en de Israel National Counter-Terrorism Unit. Als onderdeel van de operatie werd het terroristische laboratorium van de "Lion's Den" zwaar beschadigd. Dit was een dodelijke precisieaanval op het hart van een terroristische cel die probeerde aanslagen uit te voeren.

Ik prijs de veiligheidstroepen die dag en nacht actief zijn voor de veiligheid van alle Israëli's. Degenen die ons proberen aan te vallen, zullen de gevolgen ondervinden."

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page