top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Tickets nu te koop: 10-jarig Chanoeka 2024 jubileumconcert

Foto Stichting Joodse Muziekconcerten


Stichting Joodse Muziekconcerten viert zaterdagavond 28 december, de vierde avond van Chanoeka, in Het Concertgebouw en verlicht de Chanoeka Menora op het podium in al zijn glorie! (Alle presentaties zullen in het Engels zijn).


Chanoeka 2024 – 10-jarig jubileumconcert

Chanoeka, het lichtfeest, is een oud Joods feest. Dit jaar vieren we ook met trots ons 10-jarig jubileumconcert. Samen met de Joodse Gemeenschap van Amsterdam vieren wij de vierde avond van Chanoeka door gezamenlijk de Chanukia (traditionele achtarmige kandelaar) aan te steken op het podium van Het Concertgebouw. We hebben een speciaal programma samengesteld met hoogtepunten uit onze voorgaande negen concerten – die zowel een Joods als een niet-Joods publiek zullen aanspreken. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.


Muzikanten en repertoire

Het Joods Amsterdams Kamerensemble zal een breed spectrumprogramma uitvoeren met Joodse, Israëlische, klassieke en hedendaagse muziek. De solisten voor de avond worden later bekend gemaakt. De muzikaal leider van de avond is Barry Mehler en concertbeschermer Leo Samama, net als de voorgaande 9 jaar.


Verfrissingen

Tijdens ons concert geniet je van meer dan alleen muziek. Iedereen wordt getrakteerd op een speciale Chanoeka-delicatesse “sufganiot” (gelei-donuts) en koosjere wijn – alles inbegrepen in de ticketprijs.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie van Stichting Maror.Drankjes zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Wanneer de prijscategorie 'Online sprint onder de 30' beschikbaar is, kun je 4 uur voor aanvang van een concert 1 ticket bestellen.

Prijzen zijn exclusief transactiekosten: € 4,50 per bestelling.


Vindt hier je rang.

429 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page