top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Vanaf 1 maart gaan grenzen Israël open voor gevaccineerde en niet gevaccineerde toeristen


Screenshot YouTube


Vanaf 1 maart gaan voor iedereen de grenzen van Israël open, zowel gevaccineerde als niet gevaccineerde toeristen van alle leeftijden zijn dan weer welkom. Wel geldt voor buitenlandse toeristen een PCR-test-test voor het vliegen en voor iedereen die aankomt een PCR-test-test op Ben Gurion Airport.


Volgens de nieuwe richtlijnen, die op 1 maart van kracht worden, mogen toeristen van alle leeftijden, zowel gevaccineerd als niet-gevaccineerd, Israël binnenkomen, zolang ze een negatieve PCR kunnen tonen voordat ze aan boord gaan en na de landing nog een PCR test op Ben Gurion Airport nemen.


Deze verandering betekent dat voor het eerst in bijna twee jaar gezinnen met kinderen van 5 jaar of jonger weer naar Israël kunnen reizen.


Israëli's die terugkeren naar Israël hoeven geen pre-flight test te doen, maar hoeven alleen een PCR-test te ondergaan bij de landing.


Zelfs niet-gevaccineerde Israëli's hoeven bij terugkeer naar Israël niet meer in quarantaine te gaan, zolang ze maar negatief testen bij de landing.


Op scholen hoeven middelbare scholieren vanaf 24 februari niet langer elke week te worden getest. Basisscholen beëindigen de wekelijkse testvereiste vanaf 10 maart.


Premier Naftali Bennett zei dat ""we een consistente daling van de morbiditeitsgegevens zien, dus het is tijd om geleidelijk te openen wat we als eersten ter wereld hebben gesloten", maar tegelijk houden we de vinger aan de pols en reageren we bij een nieuwe variant weer snel.”
371 weergaven0 opmerkingen

Yorumlar


bottom of page