israelnieuws israelnieuws
 
  • Joop Soesan

Video - Een nieuw licht schijnt over Jeruzalem


Screenshot YouTube


De titel zegt het al "Een nieuw licht schijnt over Jeruzalem" en laat je Jeruzalem zien zoals je nog nooit hebt gezien! Creatief kunstenaar, fotograaf en filmmaker Eitan Asraf produceerde een spectaculaire nieuwe film die de Heilige Stad in al haar schoonheid laat zien.


In deze ruim zeven minuten durende film zie je alle belangrijke plekken van deze bijzondere stad met zijn 3.000 jaar oude Joodse geschiedenis.


"Jeruzalem is het centrum van de wereld", zegt Asraf. “Dit was een ongelooflijk project dat me een heel jaar lang inspiratie heeft gegeven. Als het onderwerp een stad als Jeruzalem is, draaien de emoties overuren en kan de verbeelding iemand naar nieuwe vergezichten brengen. Ondanks het feit dat tijdens onze fotografie veel van ons ruwe materiaal werd gestolen, begonnen we aan een tweede run en werden we beloond met geweldige scenes die zelfs beter waren dan voorheen."


Ga er eens goed voor zitten en geniet van Jeruzalem, de stad die je moet hebben gezien en gevoeld om te begrijpen waarom zoveel miljoenen toeristen vanuit de gehele wereld keer op keer naar deze bijzondere stad terugkeren.359 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
 
israelnieuws