top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 23 terreurverdachten gearresteerd waarvan er 4 Hamas agenten waren


Foto IDF woordvoerder


De IDF- en Shin Bet troepen opereerden zaterdagavond in veel centra van Judea en Samaria om terrorisme tegen te gaan en wapens in beslag te nemen, en arresteerden 23 gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Vier van hen zijn terroristen die tot Hamas behoren.


Technische troepen en reguliere strijders, reservisten en de Special Forces hebben afgelopen nacht in het Askar-vluchtelingenkamp in de stad Nablus in de Samaria-divisie, het appartement van de terrorist Hassan Katnani die tot Hamas behoort vernietigd.


Deze terrorist voerde de schietaanval uit op het Hamra-kruispunt in de Bekaa- en Emekim-divisie waarbij moeder Leah (Lucy), en dochters Maya en Rina Dee werden vermoord.


Tijdens de operatie werden explosieven naar de politie gegooid en vond er een vuurgevecht plaats. Bij terroristen werden verwondingen ontdekt. ​​De strijdkrachten namen een M-16-wapen in beslag dat toebehoorde aan een van de militanten die zich in de ruimte bevondenBij de operatie van de strijdkrachten in de stad Jenin werden vier gezochte personen gearresteerd en in het dorp Silat al-Hartia werd een gezochte persoon gearresteerd die zich bezighield met het werven van terroristische fondsen. De strijdkrachten namen ongeveer 12.000 NIS in beslag die bedoeld waren voor terrorisme . Tijdens deze activiteit gooiden verdachten explosieven en vond er een vuurgevecht plaats met terroristen, waarbij verwondingen werden geconstateerd.


Bij een operatie in Binyamin om wapens te scannen, hebben de strijders in de verschillende dorpen twee luchtpistolen, een M-16 luchtgeweer, veel munitie en militair materieel gelokaliseerd en in beslag genomen. Bovendien werd een geïmproviseerd wapen gevonden in het dorp Yetta in Juda.

Foto IDF woordvoerder


Bij een brigadeoperatie in Binyamin om wapens te scannen, hebben de strijders in de verschillende dorpen twee luchtpistolen, een M-16 luchtgeweer, veel munitie en militair materieel gelokaliseerd en in beslag genomen. Bovendien werd een geïmproviseerd wapen gevonden in het dorp Yetta in Juda.


Bij een proactieve activiteit in het dorp Beit Rima van de Ephraim Brigade gooiden terroristen molotovcocktails en slingerden ze explosieven naar de strijders die reageerden door te schieten. Er werden verwondingen geconstateerd.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ruim 1.030 gezochte personen gearresteerd in de Judea en Samaria Divisie en de Bekaa en Emekim Divisie, waarvan ongeveer 700 banden hebben met Hamas.Bij een proactieve activiteit in het dorp Beit Rima van de Ephraim Brigade gooiden terroristen molotovcocktails en slingerden ze explosieven naar de strijders die reageerden door te schieten. Er werden verwondingen geconstateerd.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ruim 1.030 gezochte personen gearresteerd in de Judea en Samaria Divisie en de Bekaa en Emekim Divisie, waarvan ongeveer 700 banden hebben met Hamas.340 weergaven0 opmerkingen
bottom of page