top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft raket lanceerinstallaties vernietigd en terroristen geëlimineerd in Gaza

Foto IDF Woordvoerder


IDF-grondtroepen, gesteund door de IAF en de Israëlische marine, blijven terroristische infrastructuur en wapens aanvallen en vernietigen in de hele Gazastrook.Tijdens IDF-activiteiten in de noordelijke Gazastrook identificeerden de troepen terroristen die in hun directe omgeving opereerden en probeerden explosieven in het gebied te plaatsen. De troepen reageerden met vuur en gaven opdracht aan een IAF-vliegtuig om de terroristen aan te vallen.


Bij een afzonderlijke IDF-operatie in de noordelijke Gazastrook identificeerden soldaten een terroristencel die een antitankraketwerper naderde die zich op een militaire compound naast hun positie bevond, evenals vijandelijke spotters in de omgeving. De troepen gaven IAF-helikopters opdracht om de terroristencel te dwarsbomen en de door de vijandelijke spotters gebruikte verbindingen te elimineren.Verdere IDF-activiteiten in de noordelijke Gazastrook vonden een aantal lanceerinrichtingen die werden gebruikt om op Israëlisch grondgebied te schieten. Technische troepen kwamen in actie om de draagraketten te vernietigen.


In de stad Khan Yunis voerden IDF-troepen een gerichte aanval uit op een militaire compound, waarbij met succes zes lanceerinrichtingen met raketten werden gelokaliseerd en geneutraliseerd die gereed waren voor lancering. Bovendien ontdekten de troepen een ondergrondse schacht en explosieven in het gebied.


Tijdens de activiteit lokaliseerden de troepen twee schutters die een bedreiging vormden terwijl ze in de buurt van de troepen opereerden en gaven ze een IAF-vliegtuig opdracht hen aan te vallen.
398 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page