top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen voerden een gerichte aanval uit in het Zaytun-gebied in het noorden van Gaza waarbij terroristen werden gedood en wapens gelokaliseerd

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen voerden een gerichte aanval uit in het Zaytun-gebied in het noorden van Gaza. Tijdens de activiteit werden terroristen gedood en werden talloze wapens gelokaliseerd. Tegelijkertijd intensiveerden IDF-troepen de activiteiten in Khan Yunis.


IDF-troepen opereerden de afgelopen dag in het gebied van Zaytun, ten zuiden van Gaza-stad, en doodden tientallen terroristen tijdens grondgevechten en gerichte luchtaanvallen.

De troepen hebben het gebied beveiligd en verdachte gebouwen doorzocht. Tijdens de activiteit vonden de troepen wapens, waaronder een RPG en een AK-47-geweer, in een woongebouw.


Met behulp van een drone identificeerden de troepen een terrorist in het gebied. Na de identificatie doodden de troepen de terroristen.Tijdens een IDF-activiteit vuurden terroristen antitankraketten af op de troepen. IDF-troepen voerden vliegtuigen aan, waaronder straaljagers en helikopters, die de terroristen en de structuren van waaruit zij opereerden, aanvielen. De troepen stuurden ook extra vliegtuigen om extra terreurdoelen aan te vallen.


IDF-troepen gaven leiding aan de planning en uitvoering van meerdere luchtactiviteiten in het Zaytun-gebied, waarbij tientallen terreurdoelen werden aangepakt waarin terreurinfrastructuur, observatieposten, wapenopslagfaciliteiten en ondergrondse doelen zich bevonden.


In het zuiden van Gaza intensiveerden troepen de activiteiten in Khan Yunis, waarbij terreurdoelen werden aangevallen en tientallen terroristen werden gedood.


Troepen van de Givati Brigade voerden activiteiten uit in het oosten van Khan Yunis en doodden de afgelopen dag ongeveer twintig terroristen tijdens confrontaties.

IDF-parachutisten breidden hun activiteiten uit in het westen van Khan Yunis, waarbij ze terroristen aanvielen en doodden met nauwkeurig sluipschuttervuur en een opvallende terreurinfrastructuur. Bovendien benaderden twee gewapende terroristen op fietsen de IDF-troepen, die reageerden en hen doodden.

Foto IDF woordvoerder


Troepen van de Commandobrigade breidden ook hun activiteiten uit in het westen van Khan Yunis, waarbij een aantal terroristen omkwamen. Tijdens ontmoetingen richtten troepen van de Egoz-eenheid zich op een terrorist met een RPG, waarbij ze hem nauwkeurig raakten.

186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page