top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: In Zaytun werden diverse terreurcellen geëlimineerd

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven opereren in Zaytun. De afgelopen dag hebben de troepen terroristen gedood, tunnelschachten vernield en talloze wapens gelokaliseerd. Twee terroristische cellen die op IDF-troepen schoten, werden geïdentificeerd en een vliegtuig kreeg de opdracht de cellen te elimineren.


Bovendien werden drie terroristen die drones gebruikten geïdentificeerd die een compound in het gebied binnenkwamen, waar ze werden geëlimineerd door een IAF-vliegtuig onder leiding van de troepen. De troepen vonden ook vijf raketlanceerputten.



Bovendien werden twee terroristen die op de strijdkrachten schoten, onmiddellijk door een vliegtuig uitgeschakeld. Troepen gaven ook opdracht aan een extra vliegtuig om een andere terreuragent aan te vallen.


In de centrale Gazastrook hebben IDF-troepen de afgelopen dag verschillende terroristen gedood en wapens gelokaliseerd. Tijdens één incident identificeerde het vuurleidingscentrum van de brigade een terroristencel die de grondtroepen naderde en gaf een vliegtuig opdracht om de cel te elimineren.

Foto IDF woordvoerder


Bij een afzonderlijk incident werd een terrorist die de troepen benaderde, uitgeschakeld met behulp van een drone.


Als onderdeel van de IDF-activiteit in Khan Yunis doodden de troepen terroristen en ontmantelden ze de terroristische infrastructuur in het gebied. Bij één incident identificeerden de troepen vijf terroristen. De coördinatie met de IAF leidde tot een precieze aanval die de terreuragenten uitschakelde.

183 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page