top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: 150 terreurdoelen geraakt, wapens gevonden en terroristen geëlimineerd in Maghazi en Khan Yunis

Foto IDF woordvoerder


IDF-grond-, lucht- en marinetroepen blijven opereren tegen de terroristische organisatie Hamas in de Gazastrook. In het gebied van Maghazi in centraal Gaza voerden IDF-grondtroepen IAF-vliegtuigen uit om verschillende terroristen aan te vallen. In totaal werden de afgelopen dag ongeveer 150 terreurdoelen getroffen door IDF-troepen.


Bovendien hebben de grondtroepen in het gebied ruim vijftien ondergrondse tunnelschachten blootgelegd.


Tijdens operationele activiteiten in Khan Yunis in het zuiden van Gaza gaven IDF-grondtroepen IAF-vliegtuigen opdracht om meer dan tien terroristen aan te vallen en te elimineren. Bij gevechten in het gebied werden de afgelopen dag tientallen terroristische agenten gedood door IDF-troepen.Tijdens gerichte aanvallen op militaire locaties in het gebied vonden de troepen raketwerpers, raketten, UAV's en explosieven. Bovendien vernietigden de troepen een machine die werd gebruikt voor de productie van raketten.

Gevonden wapens. Foto IDF woordvoerder


Bij afzonderlijke operationele activiteiten in Khan Yunis identificeerden IDF-troepen een terrorist die een explosief plaatste in de buurt van een route die werd gebruikt voor de verplaatsing van troepen. Als reactie hierop gaven IDF-troepen IAF-vliegtuigen opdracht de terrorist aan te vallen en te elimineren.


244 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page