israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Joop Soesan

Wees er snel bij: Cabaret Kwatsch 24 en 31 oktober a.s. in de Bibliotheek van Amstelveen


David Simon (L) en Menno van der Reis (R), vormen Cabaret Kwatsch. Foto via Kwatsch


Zin in een avondje heerlijke ongedwongen Joodse humor en liedjes? Het kan weer want David Simon en Menno van der Reis treden eind deze maand weer op met hun Cabaret Kwatsch.


Dat doen ze twee maal, namelijk op zondagavond 24 en 31 oktober a.s. in de Bibliotheek van Amstelveen, telkens om 19.30 uur (aanvang voorstelling). De eindtijd ligt zo rond 21.00 uur. Entreeprijs is €18,- p.p. inclusief kopje koffie of thee.


Die Bieb bevindt zich in het Winkelcentrum Stadshart Amstelveen, adres: Stadsplein 102, Amstelveen. Het Stadshart Amstelveen is gelegen naast de Rijksweg A9 en daardoor zeer goed bereikbaar met de auto. Je kunt (betaald!) parkeren in de Stadsplein- of de Schouwburg-parkeergarage. Neem daarvoor op de A9 afrit 5 - Amstelveen. Per OV is het stadshart goed bereikbaar met de bus. Er zijn busverbindingen vanuit Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Haarlem Aalsmeer en Uithoorn. Woon je in Amstelveen, dan kan je gewoon lekker de fiets nemen of (voor de welvarender fans) de e-bike.


Laat deze kans op een heerlijke ontspannen avond niet voorbij gaan en zend snel een email naar: mvdreis@xs4all.nl


Bestellen van kaarten kan alleen per email en als je dat doet, krijg je weer een mailtje terug waarin staat hoe de betaling van de kaarten plaatsvindt, want dat doen ze weer keurig via digitaal bankieren en niet via een ‘cash’-kassa bij de ingang van de bibliotheek.


Wees er snel bij, want op=op, dat heeft de ervaring van de afgelopen jaren wel geleerd.


Hieronder een wat ouder voorproefje:150 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws