top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

21 reservisten ontvingen een certificaat voor uitmuntendheid van de president


Foto IDF-woordvoerder


21 reservisten ontvingen maandag certificaten van uitmuntendheid van president Yitzhak Herzog, als blijk van waardering voor hun uitmuntendheid in routine- en noodsituaties. De ceremonie vond plaats in het huis van de president in Jeruzalem.


De ceremonie vond plaats in aanwezigheid van de minister van Defensie, de heer Yoav Galant en de chef-staf, luitenant-kolonel Herzi Halevi en met deelname van diverse commandanten.


De reservisten zijn een belangrijk onderdeel van het vermogen van de IDF om zijn missie te vervullen en de vijand te verslaan in de volgende oorlog, zijn personeel is een belangrijke aanwinst voor de IDF en de Israëlische samenleving in het bijzonder en vormt een integraal onderdeel van de acties van het leger. "Michel en ik zijn erg blij en opgewonden om hier een van de meest Israëlische evenementen te organiseren," zei de president van het land, de heer Yitzhak Herzog, "een evenement dat ons veel trots en veel hoop geeft, het evenement van de uitmuntende reservisten. Allereerst moeten we zeggen wat vanzelfsprekend zou moeten zijn, ook al is dat helaas niet altijd het geval - het woord reserve is de meest voortreffelijke samenvatting van de Israëlische samenleving.'


Foto IDF-woordvoerder


"Dit jaar - op de 75e verjaardag van de onafhankelijkheid van Israël, van de oprichting van de Israel Defense Forces," vervolgde de president, "komt u terug en herinnert u ons eraan dat de IDF, die werd geboren als het volksleger, een leger is dat komt van het volk, beschermt het volk, en in jouw context - de reservisten - keert ook elke keer weer terug naar het volk. De unieke Israëlische verbinding - tussen het leger en het volk; een verbinding waar jij de kern van bent, is een verbinding die weerspiegelt onze ziel - de diverse en prachtige Israëlische eenheid. "Degenen die het exacte ontmoetingspunt zoeken tussen het meest Israëlische fenomeen en het meest waardevolle fenomeen, zullen het ongetwijfeld vinden in de reservedienst, "verklaarde de minister van Defensie, de heer Yoav Galant, "iedereen die de IDF en zijn uitdagingen kent, kent dat er geen vervanging is voor bijdrage Wat uniek is, is de uitgebreide ervaring, maturiteit en maturiteit die de reservisten met zich meebrengen. In elke ontmoeting met de reservisten op patrouilles, in het veld, in de briefingruimtes, bij oefeningen en bij operationele activiteiten, zoals de afgelopen weken vaak is gebeurd, ontmoet ik de mooie gezichten van de samenleving, degenen die ervoor kiezen om meer van zichzelf te geven - voor de Israëlische gemeenschap".


Foto IDF-woordvoerder

"De reservedienst is een integraal onderdeel van de kracht van de IDF", verklaarde de chef-staf, luitenant-kolonel Herzi Halevi, "dit inzicht loopt door de 75 jaar sinds de oprichting van de IDF en zal een solide blijven ook in de toekomst. Dit jaar vieren we een jubileumjaar voor de Yom Kippoer-oorlog. In die oorlog was de voortreffelijkheid van de reserve-eenheden in de strijd een centraal element in de inperkingsinspanningen en de tegenaanval."

'Het huis verlaten om te vechten is niet vanzelfsprekend', vervolgde de stafchef, 'dus net als vandaag moeten de reservisten elk jaar hun routines, hun baan en hun gezinnen achter zich laten en komen opdagen. Niet gemakkelijk - maar noodzakelijk, dat offer is wat ons bestaan ​​hier garandeert. De staat Israël heeft een sterke IDF nodig die klaar staat om defensie en veiligheid te bieden.De IDF heeft behoefte aan reserve-eenheden van hoge kwaliteit, en daarom hebben we de plicht om te trainen, uit te rusten en een hoog serviceniveau mogelijk te maken. We hebben professionele en hoogwaardige reservisten, die nationale verantwoordelijkheid als persoonlijke verantwoordelijkheid zien en altijd klaar staan ​​om te rapporteren aan welke missie dan ook.'48 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page