top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

29 nieuwe mannelijke en vrouwelijke officieren in het luchtverdedigingssysteem


Foto IDF-woordvoerder


De diploma-uitreiking van de 168e cyclus van de officiersopleiding Air Defense Forces eindigde gisteren (woensdag). De ceremonie werd bijgewoond door de commandant van de luchtmacht, kolonel Tomer Bar en met deelname van de commandant van het luchtverdedigingssysteem, luitenant-kolonel Gilad Biran, de commandant van de luchtverdedigingsschool, luitenant-kolonel Kobi Regev, andere commandanten en de families van de afgestudeerden.


Tijdens de ceremonie werden de officiersrangen van 29 cadetten van het luchtverdedigingssysteem onthuld, waarvan 17 vrouwen en 12 mannen, en werden de knuppelpennen uitgereikt aan de nieuwe gevechtsofficieren.


Foto IDF-woordvoerder


Als onderdeel van de voltooiing van het officierschap werden de afgestudeerden getraind in majors volgens de vier wapensystemen van de formatie: Iron Dome, David sling, arrow en diamond. Ook leerden en ontwikkelden ze veel vaardigheden in het bedienen van de verschillende wapensystemen, naast uitgebreide oefening op het gebied van gevechtsleiding.


Het luchtverdedigingssysteem is een operationeel systeem dat tot taak heeft het Israëlische thuisfront en de strategische activa van de staat Israël te beschermen.


Foto IDF-woordvoerder


"Negenentwintig mannelijke en vrouwelijke officieren voegen zich vandaag bij de commandostructuur van het luchtverdedigingssysteem", zei luchtmachtcommandant, generaal-majoor Tomer Bar, "U hebt een uitdagende reis doorgemaakt van professionaliteit, diepte van detail, precisie en therapietrouw naar de missie in het licht van het doel. Ik zou u willen herinneren aan de belangrijke principes voor uw voortdurende succes en vooruitgang, die relevant zijn voor elke officier en commandant - wees menselijk, luister naar uw ondergeschikten, onderricht ze, leer van hen, hoge eisen aan hen stellen en tegelijkertijd gevoelig zijn voor hun behoeften."


De luchtmacht is klaar voor elk scenario tegen elke vijand', vervolgde hij, 'onze verdediging is sterk, geïntegreerd in elke operationele operatie en staat constant en onmiddellijk paraat. Vanaf vandaag zijn jullie degenen die in korte tijd de noodlottige beslissingen zullen nemen. Beste afgestudeerden van klas 168 - ik vertrouw jullie, ga naar boven en slaag."


Foto IDF-woordvoerder


"Beste afgestudeerden, vandaag voltooit u een lange en belangrijke fase van uw militaire dienst waarin u werd opgeleid voor uw rol als gevechtsofficieren in de Israel Defense Forces", zei de commandant van de luchtverdedigingseenheid, brigadegeneraal Gilad Biran, "als luchtverdedigingsofficieren, jullie zullen de klok rond moeten opereren, de wolkkolom voor het kamp moeten vormen en als een vaste rots moeten staan ​​bij grote uitdagingen om de muren van de staat Israël te beschermen."


Foto IDF-woordvoerder


"De uitdagingen van de luchtverdediging van deze tijd zullen je verplichten om het beste gebruik te maken van al je vaardigheden, tot vastberadenheid en doorzettingsvermogen bij het uitvoeren van de taken en tot een goed waardekompas bij elke activiteit, in elke arena en op elk moment," hij voegde eraan toe: "aan het einde van de vieringen zul je een grote verantwoordelijkheid op je nemen - om missies en mensen in het luchtverdedigingssysteem te leiden en de luchtverdediging te beschermen. Het huis - het privéhuis van ieder van ons en de nationale thuisbasis van het Joodse volk in het land Israël. Wees klaar voor de uitdaging, neem het bevel en leid naar de overwinning.'
85 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page