top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Afgelopen nacht hebben veiligheidstroepen en IDF 13 terreurverdachten aangehouden


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht hebben IDF en Israëlische veiligheidstroepen op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder de steden Al Aroub, Ubeidiya, Ripida en Qalandiya, terrorismebestrijdingsactiviteiten uitgevoerd om personen te arresteren die verdacht worden van betrokkenheid bij terreuractiviteiten.


IDF-soldaten waren ook actief in de stad Hebron. De soldaten hielden vijf terreurverdachten aan en namen illegale wapens in beslag.


Daarnaast voerden de veiligheidstroepen terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in de stad Beit Rima en hielden ze twee verdachten aan. De soldaten hebben ook een M16-geweer en munitie gevonden en in beslag genomen. Tientallen Palestijnen veroorzaakten gewelddadige rellen tijdens de anti-terreuractiviteiten. De relschoppers gooiden stenen en lanceerden vuurwerk in de richting van de soldaten, die reageerden met middelen om de oproer te verspreiden.


Tientallen Palestijnen ontketenden een gewelddadige rel tijdens antiterreuractiviteiten in het kamp Ein Beit al-Ma'. De relschoppers gooiden stenen en explosieven naar de soldaten en er werden schoten gehoord in de omgeving. De soldaten reageerden met middelen om de rellen te verspreiden.


In totaal zijn er 's nachts 13 verdachten aangehouden.


De verdachten en wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan veiligheidstroepen.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.
61 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page